2821
2789
برادر شوهر من یه بطری black pearl تکیلا داره ۳۰۰۰ دلار ۳ سال پیش خریدش.... فقط ما جون میدیم یه روز ب ...

من که سردر نمیارم عکسشو گذاشتم😁

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عکسشم ترسناکه   

ولی با این حال ارزش نداره که حقوق 2 ماهتو بدی به این   

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   

من مجرد بودم میخوردم ولی توبه کردم😧😧 ولی بعضی وقتا هوس میکنم اما حیف اسلام دست و پامو بست😐😁😁😁

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
تفریحی

تفريحي خوبه خوب شما هم همراه شو باهاش البته اگه مشكلي نداري 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

تفریحی میخوره

منم یکبار باهاش همراهی کردم حالم داغون شد دیگه فقط در خوردن مزه همراهی میکنم 

ترجیح میدم کنار خودم باشه تا یواشکی 

بعدم اینجور نیست که همیشه باعث شه مست و پاتیل بشن یا فحش بدن و کارای نادرست بکنند نمیخوان خودشون داغون کنند که فقط میخوان کمی گرم شه سرشون

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

خیلی ناراحت میشم

میگم تنها خوری تو مرامت نبودا

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹