2821
2789
5 میلیون    

آره ۲تا بودن یکیش ۴بود یکیش ۵

فک کنم میگفت از اوکراین میاد

میگفت خیلیا آرزوشونه از نزدیک اینو ببینن منم گفتم اونام احمقایین مثل خودت😁😁😁

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا ۲۴ ساعته که بخواد بخوره میشه دائم الخمر خوب این ۱۰۰ در صد بده و زندگی خراب کنه ولی کسی که تفریح ...

هر چیزی که برایه بدن و عقل انسان ضرر داره باید روش حساس بود .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   
اوهوم ولی خب از کسی خوشم اومده که تا حالا لب به مشروب نزده امیدوارم منو منع نکنه😒

یعنی واست مهمه که حتمن بخوری ؟؟!!چون من خودم دو سه باری خوردم خوشم نیومد زیاد دیگه نخوردم ولی به شوهرم کاری ندارم تو تفریحی خوردنش به نظرم از قلیون و سیگار خیلی بهتره😁

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
آره ۲تا بودن یکیش ۴بود یکیش ۵ فک کنم میگفت از اوکراین میاد میگفت خیلیا آرزوشونه از نزدیک اینو ببین ...

خوب گفتی   

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   
یعنی واست مهمه که حتمن بخوری ؟؟!!چون من خودم دو سه باری خوردم خوشم نیومد زیاد دیگه نخوردم ولی به شوه ...

نه واسم مهم نیس که حتما باشع ولی خب میخوام اگه مثلا توی یه جمعی بودیم اگه خواستم بخورم چیزی نگه

البته خودش به خاطر بدنش نمیخوره نه اینکه مذهبی باشه

شوهرم اوایل میگف توام بیای خونه من میخوری منم هی حرص میخوردم و اینا اما الان ی بار خواسم امتحانش کنم چن وخ پیش گفتم آره دوس دادم بخوریم با هم اینا..گف بیخووود اصلا فلان..ب نظرتون چرا؟

آره ۲تا بودن یکیش ۴بود یکیش ۵ فک کنم میگفت از اوکراین میاد میگفت خیلیا آرزوشونه از نزدیک اینو ببین ...

برادر شوهر من یه بطری black pearl تکیلا داره ۳۰۰۰ دلار ۳ سال پیش خریدش.... فقط ما جون میدیم یه روز بازش کنه...😥😥😥

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
هر چیزی که برایه بدن و عقل انسان ضرر داره باید روش حساس بود .

خوب درسته  ،ولی کم خوردن و تفریحی خوردن که اصلن اثر آنچنانی روی کسی نمیزاره من که اطرافم میخورن تو رفتارشون تغییری ایجاد نمیشه یعنی کلاسشونو حفط میکنن اونطوری نمیخورن که نفهمن دارن چیکار میکنن و رفتارشون از کنترل خارج باشه 

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .