2777
2789

دخترعموی همسرمن نمیتونست بارداربشه یه خانومی دکترمعرفی کرد که ایناهم 60 تومن دادن دکترهم ازنظرخوردوخوراک ودرمانی به اون خانومه میرسیدالبته اصلاهمدیگروندیدن بچه رو40 روزه ازدکترتحویل گرفتن.عزیزم بهتره خوددکترمعرفی کنه اینجوری بره همه بهتره

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
دخترعموی همسرمن نمیتونست بارداربشه یه خانومی دکترمعرفی کرد که ایناهم 60 تومن دادن دکترهم ازنظرخوردوخ ...

عزیزم با همچی 60بیشتر هم میشه اگه حساب کنی 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دخترعموی همسرمن نمیتونست بارداربشه یه خانومی دکترمعرفی کرد که ایناهم 60 تومن دادن دکترهم ازنظرخوردوخ ...

دکتر میگه مراجعه کننده زیاده مگه نه من از خدام بود

عزیزم با همچی 60بیشتر هم میشه اگه حساب کنی 

میدونم من بادخترعموکه حرف میزدم میگف دیگه ازاونروز تا 9ماه که بچه بدنیابیاددیگه ن کاری با دکتر داریم نه خانومه.فقط دکتره گفته بودخدااااایی نکرده اگه به هردلیلی اتفاقی بره جنین بیوفته هیچ کاری نمیتونیم براتون بکنیم بایدبا هزینه ی دوباره،دوباره کارتکرار بشه طفلی دخترعموانقددعا میکردکه سالم باشه

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
میدونم من بادخترعموکه حرف میزدم میگف دیگه ازاونروز تا 9ماه که بچه بدنیابیاددیگه ن کاری با دکتر داریم ...

عزیزم میدونم چی میگی تو قرداد هم قید میشه خدای ناکرده مشکلی پیش بیا باید از نو شروع بشه خدا رو شکر دلش شاد شد صاحب بچه شد 😍

سلام نيازمند رحم أجاره اَي هستم در صورتي كه مطلقه و داراي يك فرزند سالم هستيد پيام دوستي بفرستيد ممن ...

عزیزم باید خودت تاپیک بزنی

رحم‌اجاره میدم ۵۰ میلیون دستمزد میخوام به اضافه مکان زندگی وخرچ ماهانه ۱۹ سالمه متاهلم وبچه دارم یبارم تخمک اهدا کردم 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
سلام نيازمند رحم أجاره اَي هستم در صورتي كه مطلقه و داراي يك فرزند سالم هستيد پيام دوستي بفرستيد ممن ...

رحم‌اجاره میدم ۵۰ میلیون دستمزد میخوام به اضافه مکان زندگی وخرچ ماهانه ۱۹ سالمه متاهلم وبچه دارم یبارم تخمک اهدا کردم 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍