2777
2789
رحم‌اجاره میدم ۵۰ میلیون دستمزد میخوام به اضافه مکان زندگی وخرچ ماهانه ۱۹ سالمه متاهلم وبچه دارم یبا ...

وای عزیزم این قیمت نجومی از کجا آوردی اصلا عرف نیست کسی هم قبول نمیکنه نهایت ۲۵ اونم تهران 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رحم‌اجاره میدم ۵۰ میلیون دستمزد میخوام به اضافه مکان زندگی وخرچ ماهانه ۱۹ سالمه متاهلم وبچه دارم یبا ...

عزیزم شما رو تو گروه دیدم دیدی که همه گفتن نهایت تا ۲۵ قیمت شما غیر عرف وغیر قابل قبول مگه چه خبره؟؟

عزیزم شما رو تو گروه دیدم دیدی که همه گفتن نهایت تا ۲۵ قیمت شما غیر عرف وغیر قابل قبول مگه چه خبره؟؟

باقیمت عرف هم هرکسی قبول نمیکنه اینکارو انجام بده عزیزم همین شما چندوقته الان دنبال رحم هستی؟؟پیداکردی باقیمت مورد نظرت؟؟قیمت من اینه عزیزم 

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
باقیمت عرف هم هرکسی قبول نمیکنه اینکارو انجام بده عزیزم همین شما چندوقته الان دنبال رحم هستی؟؟پیداکر ...

چرا عزیزم همه ۲۰ تا ۲۵ هستن من واسه شهر خودم میخوام کم پیدا میشه تهران پره  خانمی اتفاقا تو گروه همش دارن از شما صحبت میکنن که چه جوری این قیمت رو پیشنهاد دادی برو بخون

چرا عزیزم همه ۲۰ تا ۲۵ هستن من واسه شهر خودم میخوام کم پیدا میشه تهران پره  خانمی اتفاقا تو گرو ...

من لفت دادم ازگروه مهم نیس برام تاحالا ۶تا مورد پیش  اومده برام که قبول کردن قیمتمو ولی شهرای جنوب وبی امکانات بودن من فقط تهران ومشهد واصفهان قبول میکنم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
من لفت دادم ازگروه مهم نیس برام تاحالا ۶تا مورد پیش  اومده برام که قبول کردن قیمتمو ولی شهرای ج ...

عزیزم اره گفتن کپی هم گرفتن تو انیستا ز دی ۲۹ به ۵۰۰ من چیزی نگفتم چیزی که گروه در مورد شما میگن بچه ها