2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای گل سوال رو بخونید لطفا ؟جواب طبق سوال بدید .اونای که مثل اخوندا اینجا ملاخونه باز کردن لطفا برید بیرون این همه تاپیک خاله زنکی.اره اصلا حروم زاده ماخودمون میدونیم شمافکر خودتون باشید فکر خوراک کسی نباشید.هیچکس تامجبور نباشه دنبال اینکارا نمیره.برین روزیتونو توتاپیکای دیگه بگیرید

خانمای گل سوال رو بخونید لطفا ؟جواب طبق سوال بدید .اونای که مثل اخوندا اینجا ملاخونه باز کردن لطفا ب ...

امون از شماتت و زبون تیز خدا نمیگذره ،،، شما دلتونو چرکین نکنین 🏵🌼🌻

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

عزیزم اینجادنبالش نگرد نیست.لطفا مراکز ناباروری تماس بگیر.اونجاخانمهای هستن که اینکار رو میکنن.واینکه به کسی بسپر واسه پیداکنه.من تو مرکز میرم هستن که حتی جاری یا خواهرشون اینکاررو انجام میده.بدون هیچ چشم داشتی.خیلی هم خوبه 

عزیزم اینجادنبالش نگرد نیست.لطفا مراکز ناباروری تماس بگیر.اونجاخانمهای هستن که اینکار رو میکنن.واینک ...

الهی فدات بشم کجا من چند ماه سپردم یا دلال میاد یا میگن خودتون پیدا کنید این همه مراجعه کننده

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
عزیزم اینجادنبالش نگرد نیست.لطفا مراکز ناباروری تماس بگیر.اونجاخانمهای هستن که اینکار رو میکنن.واینک ...

جاری ندارم خواهرم هم عروس داماد داره سنش بالای گلم

برای بچه دار شدنم دعا کنید 

یه چی بگم خیالتونو راحت کنم. شما سرچ کنید دکتر فراتیان. جزو اولین کسایی بوده که تو ایران آی وی اف کرده. مامان من تو مطبش کار میکرد. دکتر خودش تعریف میکرد که اوایل پیشنهاد دادن که وقتی کسی اسپرم یا تخمک نداره از کسی بگیرن و باهاش iui کنن. دکتر نگران همین قضیه حلال حرومش بود. رفته بود پیش ر.ه...ر خامن... ای و ایشونم بعد اینکه سوال دکترو میشنوه دود پیپشو فوت میکنه تو صورت دکترو میگه برو هر غلی میخوای بکن   دکتر خودش به شرع و اینا اعتقاد نداشت ولی به انسانیت چرا. خلاصه تصمیم میگیرن با تیمشون که اگر قراراه خانومی با اسپرم شخص دیگری یا بالعکس باردار شن نباید این دو طف هیچجوری از هم شناخت پیدا کنن. و الان قانون شده همین مورد هم و بعد اومدن گفتن از لحاظ شرعی هم اگر همدیگرو نشناسن ایرادی نداره. منتهی این فقط  در زمینه iuiه. تو ivf بشناسن هم ایرادی نداره اصلا. بنابراین خانومایی که شرع واسشون مهمه این پاسخش

امون از شماتت و زبون تیز خدا نمیگذره ،،، شما دلتونو چرکین نکنین 🏵🌼🌻

اخه چندشب پیش هم کسی همچین تاپیک زد یعنی یکی ازفامیلاشون اینکارو کرده بود اومده بود میگفت وای بچه خودش نیست شیر تو سینه اون زنه موند چقدر ظالم مادر رو از فرزند جدا کرد وای مگه میشه بچه لگد بزنه تواحساس نکنی.ماهم قبول داریم ولی اونی که بچش الان جفتک میزنه خیلی پدرمادر خوبی داره؟یااین همه زن حامله شیر دارن ؟هرروز تاپیک افزایش شیرمیزنن که توسینه اون یکی شیر فوران شده.قلب ادم درد میگیره.کاش فقط نفهماتو دنیا مجازی بودن ایناتو دنیای واقعی هم هستن.کی دوست داره اینقد هزینه کنه؟کی احساس مادرشدن بدش میاد؟ادمو مجبور رو ندیدید