بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه چندشب پیش هم کسی همچین تاپیک زد یعنی یکی ازفامیلاشون اینکارو کرده بود اومده بود میگفت وای بچه خو ...
متاسفانه متاسفانه همچین دهنمونو پر میکنیم و از فرهنگ و درک حرف میزنیم با ادعامون هم که گوش فلک کر شده!!! جهل بزرگترین دشمن انسانه تو دورانی که اتم تقسیم میشه قد سر سوزن اینجا حلال زاده حروم زاده تقسیم میکنن بدون اطلاعات!
عزیزم کدوم مرکز میری؟تواین مدت پیگیررحم باش.همچینین طب سنتی برو شاید خدا فرجی کرد رحمت اماده شد.انشا ...
من کلینیک سارا می رم نه عزیز دلم تمام راه ها رو رفتم دو بار هم باردار شدم ولی کورتاژ کردم یعنی مشکل رحمی دارم مگه نه بخدا هیچ کس راضی به گرفتن رحم اجاره نیست
میدونم گلم اینو برای کسایی که اومدن گفتن تخمک فلانه شرعیه یا نیست حلاله یا حروم. برای اینکه دهن بعضیا بسته شه گفتم. من بهت با اطمینان کامل میگم برو همینکارو بکن. امیدوارم یه آدم خوب و سالم پیدا کنی عزیزدلم و بچتو هرچه زودتر بغل بگیری.