2777
2789

کیا نرمی استخوان دارن و پاهاشون ضربدریه؟ اگه کسی هست عمل کرده خوب بشه؟ برخوردتون با نگاه های دیگران چیه؟ دارم نابود میشم از بچگی.........

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
نرمی استخوان نیست کلا زنای ایرانی دارن معمولا من خواهرم عمل کرد جفت پاهاشو الانم گوش شیطون کر   ...

عملش سخت بود؟   اگه همه دارن پس چرا بقیه اینجور نیستن.........من نرمی استخوان شدید هم دارم

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایضربدری رو بچگی باید حل میشه که قدیما اصلا توجه نمیکردن الان اکثر بچه ها کفشcncدارن ک دکتر تجویز م ...

من حتی عمل ژنو والگوم هم انجام دادم خوب نشد  

عملش سخت بود؟     اگه همه دارن پس چرا بقیه اینجور نیستن.........من نرمی استخوان شدید هم دا ...

همه اینجوری نیستن که ولی معمولا دارن خواهر من پا درد داشت دیگه آخرا دکترش گفت یا عمل میکنی یا 10 سال دیگه ویلچری میشه البته ایران نیستا خواهرم ولی عمل کرد راحت شد یکیشو عمل کرد رو پا که شد اون یکی عمل کرد درد که خب داره اما خب تو گچه دیگه ولی زود خوب میشه نگران نباش اونجوری نیست که فکر کنی .. میگفتن برای قنداق بچس که اینجور میشه پاهای بچه 

😍😍😍😍
همه اینجوری نیستن که ولی معمولا دارن خواهر من پا درد داشت دیگه آخرا دکترش گفت یا عمل میکنی یا 10 سال ...

منم وزنم بالاست بشم 45-50 کیلو عمل میکنم راحت شم

هم قد خودمی ...نگران نباش استرس نداشته باش حل میشه همش

خستم از نگاهای بقیه دعا کن برام

منم وزنم بالاست بشم 45-50 کیلو عمل میکنم راحت شم

از وسايل كمكي هم استفاده كردي؟

ك مخصوص خودت ساخته بشه؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خستم از نگاهای بقیه دعا کن برام

نه بابا مردم ول کن خودشون 1000 تا عیب دارن فق واسه همدیگه شعار میدن اصلا اهمیت نده اگر واجب که عمل کنی ایشالله به زودی اوکی میشه بی دردسر اصلا نگران نباش ... دهن یه سریارو باید گل بگیری 

😍😍😍😍