2777
2789
عنوان

چطوری تحمل کنم

277 بازدید | 15 پست

الان دوساله که دوتا برادرشوهرام میان شهر ما کار میکنن و خونه ندارن مجردن تو این شهر هم به جز من دوتا دیگه برادر دارن که 3شب خونه من باشن شب بعد خونه اون یکی ها هستن حالا شوهرم یک هفته برا کار با 3تا از بردراش رفتن شمال واسع کارکردن دیشب اومدن بعد یک هفته دوتا مجردا خونه من  موندن خیلی حالم گرفته شد بعد یک هفته دلم میخواست با شوهرم تنها باشم اصلا به روی خودشون نیاوردن خونه مونم کوچیکه رفتن تو اتاق رو تخت من خوابیدن منم روم نمیشه بگم رو تخت نخوابین 

روزهای خوب هم میاد........

چیکار کنم تحملش خیلی سخت بود برام منم با شوهرم هی دعوا میکنم نمیتونم خودمو کنترل کنم میگم تا کی باید اینارو نگه داریم میگه دادشمو نمیتونم بیرون کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت یه جوری رفتتر کن که بفهمن دیگه خسته شدی. خوب شو رتم بنده خدا چی بگه بهشون خودشون باید بفهمن. خو ...

چون شوهرم نمیتونه بگه منم همش خودمو رو اون خالی میکنم به بهونه های مختلف جلوشون دعوا میکنیم 

شما سرشب که میشه جاشونو بیار بذار گوششه سالن. بگو شرمنده من سرم درد میکنه میرم بخوابم . برو راحت اتاقت بخواب. دوشب اینکارو کنی و جاشونو هم جمع کردن بگو بذاریید همون گوشه سالن برای شب دیگه ببر بیار نداشته باشید 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

بعدش همدوتامردگنده هستن برن یه خونه خیلی خیلی کوچیک اجاره کنن برن اونجا بمونن. یعنی چی اخه دوسال همش وبال گردن زن و شوهر باشن؟

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
جاریای دیگه ات چجوری باهاشون رفتار میکنن شاید از اونا بیشتر حساب میبرن جرات ندارن برن خونه اونا بیشت ...

جاری بزرگه که اصلا رو نمیده بهشون بعدشم به منو اون جاری دیگه ام میگه اینا برا شوهر شما کار میکنن من چرا نگه دارمشون اون جاری ایم شوهرش با شوهر من شریکن هم باهاشون قهره نگه نمیداره