2777
2789
عنوان

سوسککککککک 🤐🤐😷😷😷😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سوسک متنفرم ، حالا چند روز پیش تو سرویس مادرشوهرش اینا صحنه ای دیدم که سکته رو زدم ، بزارم عکسشو؟ ...

عقرب دیدی؟

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
اي جااااااانم خدا حفظش كنه 😘😘 براي منم دعا كن منم زايمانم نزديكه 🙏

ان شاالله بسلامتی دنیا میاد عزیزم خوش قدم باشه براتون

تو هم واسم دعا کن

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
شوهرم بشدتتتتت از سوسک متنفره و چندش میشه و یکی از دغدغه های خودشم هست!! ولی مارمولک با دستش میگیره! ...

حالا من چند روز پيش ساعت پنج صبح از خواب بيدار شدم ديدم يا علي صداي جير جيريك مياد تو خونه ديگه فقط به اهل بيت متوسل شدم 

شوهرم و بيدار كردم ( خيلي بيچارس پدرشو دراوردم ) انقدر گشت گشت منم گريه كنان ميگشتم يهو صداش درومد شوهرم كشف كرد تو راهرو بوده تو خونه نبوده ديگه كارد ميزدي خون شوهرم در نميومد از دستم 😂😁😁

چقدر زندگيت بعد زايمانت فرق كرد؟ ده روز اول سخت بود؟ ميزاره شبا بخوابي؟

خیلی فرق کرده 

اگه کسی پیشت باشه کمک دستت راحت رد میشه 

واسه خوابشم کلا زود زود عوض میشه مثلا تا هفته پیش از سرشب تا هفت صبح نمیخوابید ، الان دو شبه که ساعت دو می‌خوابه شش بلند میشه 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
خیلی فرق کرده  اگه کسی پیشت باشه کمک دستت راحت رد میشه  واسه خوابشم کلا زود زود عوض میشه ...

الحمدلله ... انشالله كه سالم باشه ... زير سايه امام زمان باشه... خدا حفظش كنه .. انشالله خدا تعدادتون رو زياد تر كنه 

خوشبحالتون و واقعا خداروشکر! خب شما چیکار میکنید؟ گچ سوسک زدین؟ لابد ساختمون اصلا سوسک نداره! پارکین ...

نه کامن بزن خوبه 

بعدشم ببین اگه ازچاه میان توش نفت بریزین

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
من اینو رو هر جک و جونوری امتحان کردم خیلی خوبه فقط مارمولکو نمیکشه😥😥 😜😂😂

ینی بعد اینکه زدی دیگه سوسک ندیدی خونه؟ آخه بنظرت تاثیر بدی تو محیط خونه نداره؟! مخصوصا واسه بچه کوچیک؟

ینی بعد اینکه زدی دیگه سوسک ندیدی خونه؟ آخه بنظرت تاثیر بدی تو محیط خونه نداره؟! مخصوصا واسه بچه کوچ ...

نه ما سوسک نداریم ولی چون خیلی میترسم،از همون اول عروسی خریدم.عنکبوت و پشه زیاد داشتیم بعد استفاده از این خییییلی کم شده شاااید تو هفته یدونه عنکبوت ببینم 

شوهر من از داروخونه گرفته اونجا گفتن که هیچ مشکل تنفسی ایجاد نمیکنه و برای انسان بی ضرره

حتی بالکن رو توری سیمی زده و همه درزاشو گرفته؟  احتمال داره یه جا تخم کرده باشه ؟! تو رو خدا ب ...

از دستشویی هم میاد 

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉