2777
2789
عنوان

سوسککککککک 🤐🤐😷😷😷😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 65 پست
وااااای چرا اینجا اینجوریه

حالا اولین نفری هم که دید از شانس منه بیچاره من بودم 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا مياد رو سرو صورتتون دوست عزيز مگه شعور دارن اين كثافتا  بچه سوسك نميبيني؟؟

چرا یکی دوبار روی کابینت کنار سینک دیدم خیییییییییلی دیر بودن شوهرم میگه اونا از سینک میان با اینکه درپوش می زارم ولی هراز گاهی میان

اخه من باردارم هستم  اگر بدوني چقدر هول ميكنم ميبينم

ای جانم میدونم چقدر سخته!! هر دفعه رو خودم کلییی کار میکنم میگم اون آشغالا که ترس ندارن و ... ولی فقط خودم گول میزنم 😟😟😟

قطعا بازم هست دوست عزيزم  اين نفهما شعور ندارن كه بازم هستن خاك تو سرشون باشه خدا لعنتشون كنه& ...

تو چقدر خوب روحیه میدی😁😁😁ینی قشنگ خیلی شیک و مجلسی آدمو سکته میدی😂😂😂😂

اخه من باردارم هستم  اگر بدوني چقدر هول ميكنم ميبينم

منم چند بار تو حاملگی دیدم اصلا نمی‌دونم با من اخت شده بودن هرجا میرفتم پیداشون میشد ،یبار خونه خاله همسرم بودیم سوسک دیدن بعد این یک راست داشت میومد پیش من ، منم بشقابو انداختم پاشدم فرار کردم 😓

الان بچم دو ماهشه 😥

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
ای جانم میدونم چقدر سخته!! هر دفعه رو خودم کلییی کار میکنم میگم اون آشغالا که ترس ندارن و ... ولی فق ...

من كه تا ميبينم گريم ميگيره 

بعد شوهرم مياد ميگه من نميدونم اين ترو ميخوره؟

انقدر ازين جملش بدم مياد 

ميگم چه ربطي داره بابا حالم بهم ميخوره ازشون نفرت دارم ميترسم 

تابستون همينه ديگه هوا گرم ميشه اين عنترا ميريزن بيرون

من كه تا ميبينم گريم ميگيره  بعد شوهرم مياد ميگه من نميدونم اين ترو ميخوره؟ انقدر ازين جملش ب ...

شوهرم بشدتتتتت از سوسک متنفره و چندش میشه و یکی از دغدغه های خودشم هست!! ولی مارمولک با دستش میگیره!😷😷😷😷