2777
2789
عنوان

سوسککککککک 🤐🤐😷😷😷😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 65 پست
از سوسک متنفرم ، حالا چند روز پیش تو سرویس مادرشوهرش اینا صحنه ای دیدم که سکته رو زدم ، بزارم عکسشو؟ ...

وای ینی سوسک دیدی توالت بعد ریلکس ازش عکس گرفتی؟!😂😂😂 بابا تو دیگه کی هستییییی😁😁😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😫😫😫یا علی من حات بودم در جا سکته کرده بودم خیلی بده اسپری کامن بگیر داخل تمام کابینت ها و زیرشو ...

آخه میترسم تاثیر بدی رو پسرم برداره وقتی اثرش تا دوماه موندگاره

وای ینی سوسک دیدی توالت بعد ریلکس ازش عکس گرفتی؟!😂😂😂 بابا تو دیگه کی هستییییی😁😁😁

نه بعد سکته کامل ، خیلی خیلی وحشتناک بود

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
وای بخدا همین الان منم یکی کنار تشکم کشتم انقدر بزرگ یود....احساس میکنم باز هست تو خونه

قطعا بازم هست دوست عزيزم 

اين نفهما شعور ندارن كه بازم هستن خاك تو سرشون باشه خدا لعنتشون كنه 

قطعا بدون ديشب روت بوده شك نكن عنتر بي خاصيت 

پدرشوهرم اتاقو سم پاشی کرد ، سرویس تو اتاقه ، بعد اینا نتوانسته بودن بمونن اومده بودن بیرون از پنجاه تا بیشتر بودن ، سه چهار تا تارومار زدن تا اینا مردن😓

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
وای چه وحشتناک سم کامن بگیر دورتادور خونت بزن تمام درزها رو بگیر شاید از چاه توالت میان

نه اونجا اصلا تا تا حالا ندیدم همیشه یا پشت در ورودیه یا تو اتاق خواب😢😢😭😭😭😭😭😭😭بخدا همه درزارو گرفتیم