2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعاااا مردخوب وجود نداره.همه خودشونو میبینن

چرا وجود نداره بلد نیستین چطور رفتار کنین خب همیشه همه انتظارات و از مردا داریم خوب یخورده کمکشون کنید راه بیفتن اون وقت میبیند که خوبن

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
من تولد گرفت شوهرم برام.اما چ فایده اصلا حواسش بهم نیست منو نمیبینه اصلاااااا هییییی

وقتي برات تولد گرفت يعنييي ميبينتت ديگه!!!!

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

دلم به حال مظلومیت و سادگی شوهرم میسوزه.همه در حقش ظلم میکنن.اصلا دیدم به زندگی عوض شده دیگه اون ادم شاد و انرژی مثبت و مهربون نیستم.فقط باهمه دعوا دارم.

میخوام برم پیش مامانم چندروز بمونم دلم نمیاد شوهرمو بذارم اینجا.اصلا یه وضع داغونی گیر کردم

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
چرا وجود نداره بلد نیستین چطور رفتار کنین خب همیشه همه انتظارات و از مردا داریم خوب یخورده کمکشون کن ...

ايييي خدااا من بعداز جداييي اين و فهميدم ايييكاشش خدا ي فرصت ديگه بهم بده

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
یعنی دوباره برگردی

اره تنها ارزوم اينه ك دوباره زندگيم و كنار نامزدم خدا بهم بده تا درستش كنم برام دعا كن دارم دق ميكنم..