2777
2789
مامانم با سن ۵۰ سالگیش کار میکنه شده ۴۰ کیلووو روز ب روز داره لاغرتر میشه چه غلطی بکنم دارم ذره ذره ...

الهييي تن مادرتون سلامت باشه١٢٠سال 😔

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم با سن ۵۰ سالگیش کار میکنه شده ۴۰ کیلووو روز ب روز داره لاغرتر میشه چه غلطی بکنم دارم ذره ذره ...

عزيز دلم كاري ازت برنمياد بازم خوبه كه كار ميكنه جنبه مثبتشو ببين اگه در توانت هست كمك مالي بهش بكن گاهي 

چرا زياد كار ميكنه ؟ خواهر برادر زياد دارين ؟ پدرتون چطور

خدايا شكرت 🙏🏻
انشاالله دوباره کنارت برمیگرده🙏🙏🙏🙏🙏

الهييي آمين🙏🙏مرسسسي از مهربونيتون ادوست خوبم اميدوارم هميشه خوشبخت و شاد باشين🙏🙏🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
عزيز دلم كاري ازت برنمياد بازم خوبه كه كار ميكنه جنبه مثبتشو ببين اگه در توانت هست كمك مال ...

پدرم بیکاره خواهر برادرم فقط در حد خودشون در میارن.مامانمم روز  ب روز دارع آب میشه واسش دعا کنسن ک خدا بهش تن سالم بده.من ک داشته باشم میدم امل خودم‌..

عزیزم انشالا ک مشکات حل بشه دیکع غصه نخوری

همچنين براي شما گلم.. مشكلت باهمسرت چيه؟

اره تنها ارزوم اينه ك دوباره زندگيم و كنار نامزدم خدا بهم بده تا درستش كنم برام دعا كن دارم دق ميكنم ...

نامزدت اگه هنوز نرفته سراغ کسی دیگه خودت برو سراغش خوب همیشه منتظر این نباش مردا بیان منت کشی اونا هم حس دارن احتیاج به محبت دارن برو به تیری بنداز وقتی اینقدر دوسش داری چرا به خودت سخت میگیری شاید اونم دلتنگ باشه

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
پدرم بیکاره خواهر برادرم فقط در حد خودشون در میارن.مامانمم روز  ب روز دارع آب میشه واسش دعا کنس ...

ان شا الله که همیشه تنش سالم باشه و سایه ش رو سرتون افرین به غیرتش درسته کار کردن واسه خانها واقعا سخته ولی مادر شما ستتودنیه که با این سن غیرت داره و محتاج کسی نمیشه بهش افتخار کن و هر روز دستاشو ببوس

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
نامزدت اگه هنوز نرفته سراغ کسی دیگه خودت برو سراغش خوب همیشه منتظر این نباش مردا بیان منت کشی اونا ه ...

ي هفته ست جدا شديم يعني رفته سراغ كسي؟؟؟ حرف زديم چندباراما چون حرفاي بدي درموردم پيش خونوادش گفت ميگه ديگه درست نميشه و ابرومون رفته.. قراره روز تولدم همديگه رو ببينيم يعني ميشه ك برگرده اخر شهريوره

پدرم بیکاره خواهر برادرم فقط در حد خودشون در میارن.مامانمم روز  ب روز دارع آب میشه واسش دعا کنس ...

مهربونم ميدونم خيلي سخته تو اين اوضاع اقتصادي اما با غصه خوردنت كه چيزي عِوض نميشه 

اميدوارم كه تنش سالم باشه ١٢٠ و خدا كمكشون كنه و بركت مالشون زياد بشه 

خدايا شكرت 🙏🏻