من تولد گرفت شوهرم برام.اما چ فایده اصلا حواسش بهم نیست منو نمیبینه اصلاااااا هییییی
وقتي برات تولد گرفت يعنييي ميبينتت ديگه!!!!
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
دلم به حال مظلومیت و سادگی شوهرم میسوزه.همه در حقش ظلم میکنن.اصلا دیدم به زندگی عوض شده دیگه اون ادم شاد و انرژی مثبت و مهربون نیستم.فقط باهمه دعوا دارم.
میخوام برم پیش مامانم چندروز بمونم دلم نمیاد شوهرمو بذارم اینجا.اصلا یه وضع داغونی گیر کردم
انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
چرا وجود نداره بلد نیستین چطور رفتار کنین خب همیشه همه انتظارات و از مردا داریم خوب یخورده کمکشون کن ...
ايييي خدااا من بعداز جداييي اين و فهميدم ايييكاشش خدا ي فرصت ديگه بهم بده
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اره تنها ارزوم اينه ك دوباره زندگيم و كنار نامزدم خدا بهم بده تا درستش كنم برام دعا كن دارم دق ميكنم..