2777
2789
برو خونه ی مامانت ،حال وهوات عوض میشه ،به هیچی فکرنکن مطمءن باش سختی ها ومشکلاتی که فکر میکنی عصبناک ...

میرم  اره.میخوام راحت باشم یکم

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
ي هفته ست جدا شديم يعني رفته سراغ كسي؟؟؟ حرف زديم چندباراما چون حرفاي بدي درموردم پيش خونوادش گفت مي ...

بهش بگو تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن وقتی هنوزم دوست داره و دوسش داری که قرار میزارین زندگی و سخت نگیرین دیگه حالا دیگه بچگی کردین دوتاتون بزارین باقی عمرتون کنار هم لذت ببرین و عاقلانه رفتار کنین

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن وقتی هنوزم دوست داره و دوسش داری که قرار میزارین زندگی و سخت نگیر ...

يعني بخاطر دوست داشتن قبول كرده ك روز تولدم كنارم باشه؟  توروخدا برام دعا كنين

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
چرا پای خانواده ها رو وسط کشید؟مشکلتون رو خودتون باید حل کنین

من عصبي شدم و مثل هميشه التماسش كردم ك ب مادرم زنگ بزنه و بگه مشكل داريم ولي فكر ميكردم مثل دفعه هاي قبل راضي نميشه.. اما زنگ زد و بعدش هم اخر شب وقتي ديد تصميم من خيرررر سرررم جديه ب خونواده خودش ي حرفايي و زد ك نبايد ميزد.. ب نظرتون درست ميشه؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
منم ۹روزه با عشقم قهرم دلم براش یه ذره شده

عزيزم اگه نامزد رسميتون نيست خيييلي از مسائل رو ندارين اما دركتون ميكنم😔😔

يعني بخاطر دوست داشتن قبول كرده ك روز تولدم كنارم باشه؟  توروخدا برام دعا كنين

معاومه که دوست داره اگه نداشت بعد جدایی اصلا جوابتم نمیداد.

مشخصه هر دو لج کردین شما منتظر بودی اون کوتا بیاد و برعکس اون هم همین انتطار و داشته که غرور هر دو اجازه این کار و نداده و به اینجا ختم شد .وقتی رفتی سر قرار بی گدار به اب نزن سعی که دوباره نامزدتو تو مشتت بگیری و بگرده از حرفهای الکی دوری کن تو بودی اون بود مادرت بود کی بود کی بود و ول کن گذشته هر چه بوده خرابش کردین رفت پی کارش به اینده بچسب طوری حرف بزن دوباره مجذوبت بشه.

ان شاالله که موفق بشی

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
معاومه که دوست داره اگه نداشت بعد جدایی اصلا جوابتم نمیداد. مشخصه هر دو لج کردین شما منتظر بودی اون ...

آمييين🙏🙏❤️❤️😘😘مرسسسي مهربون🙏🙏