2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شدت درد خوابم نمیبره

خدا بد نده چه دردی داذی عزیزم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اصلن چرا باید الان درس بخونی😂😐

😐داروهای داروخونس باید یاد بگیرم تازه تو ی دفتر دیگ دارم پاکنویسم میکنم اوووف زیااااااد

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
شوهر معتاده بیشعورم که اینقد دوستش داشتم وصد حیف که زور مواد لعنتی ازمن بیشتره

وای چ بد سختهه میدونم تا حالا ترکش دادی پیش مشاور بردیش

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
الآن چه وقت درس خوندنه

😂😂😂تنبلم دیگ نصفه شب یادم میاد 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
جر و بحث کردیم.کلا نگرانی های منو نمیفهمه جدی نمیگیره.اخرشم رفت خوابید.

مردا همینم تا جایی ک به نفعشونه خوب به‌حرف‌ادم‌گوش‌میدن‌حوصله نداشته باشن میزن میخوابن😕😑

😂😂😂تنبلم دیگ نصفه شب یادم میاد 

خخخ عزیزم‌اما من شب هیچی تو‌ذهنم نمیره افرین به تو