2821
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 108 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲بار رفت ترک کرد الان خونه بابامم درخواست طلاق دادم ۲ماهه میگه ترک کردم اما دیگه اعتمادی نیست

اره واقعن بهت حق میدم خدا بت صبر بده انشالله هرچی به صلاحته و خدا میدونه برات پیش بیاد گلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
چون دلم ب نامزدیم تنگیده  میخوام بغلشو

اخی الهی😃😃😅

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
خخخ عزیزم‌اما من شب هیچی تو‌ذهنم نمیره افرین به تو

😁😁من برعکسم 😂😂یا صبح زود یا نصفه شب 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
سه روزه اسباب کشی میکنیم،الان تموم شد،کمرم داره میترکه از درد

وای گفتی ماهم چند روزه تموم شده متنفرم از اثاث کشی😕😕😑

امروزگندزدم دعواشدحالم بده خوابم نمیبره😵😵

وای چرا

😁😁من برعکسم 😂😂یا صبح زود یا نصفه شب 

خخخ کارات جالبس خواهر😃😀

خخخ کارات جالبس خواهر😃😀

😁😁😁😁من عجیبم کلا🤣🤣🤣🤣

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊