2821
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 108 پست
خواهرشوهر احمقم اعصابم خراب کرده بودبه شوهرم گفتم باهاش دعواکرد😳😳

اه امان از این خواهر شوهرای لعنتی خدا نابودشون کنه😕😕😕😂

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
وای وای،سلول به سلول تنم درد داره

فقط دوش اب کگرم ماساژ حالتو بهتر میکنه عزیزم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکسال پیش با دوس دخترم بهم زدم اینجا زیاد میومد  یکساله سینگلم  امشب خوابم نبرد اومد این ...

😑😑😕چرا بهم زدی 

😃😃😂معلومه

😎😎😎ما اینیم دیگ 😁😁😁😂😂😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
بخدا حال حموم رفتنم ندااااارم😭😭😭

اخیی میدونم استراحت کن بعد برو زود سرحال میشی

😎😎😎ما اینیم دیگ 😁😁😁😂😂😂

اوه مای گاد😊😊😊😃😂😍

اوه مای گاد😊😊😊😃😂😍

😎😎😎😎😎😎

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
من نزدم توافقي بود

اخی حتمن حکمتی بوده ک ازهم جدا شدید