2821
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 108 پست

فکرم درگیره

امروز ۵ ساله شدم تو نینی سایت

بهم تبریک نگفته

هیچ کس رسیدگی نمیکنه🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازبس فکر وخیال دارم از بابت زندگیم که داره ازهم میپاشه😭

😢خدانکنه‌ چرا پس‌خواهر

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

دارم درس میخونم مثلا 😑😑😑😐😐😐😐😐

ذهنمم مشغول

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
خانوما بگین این اواخر بیشترین شب بیداریتون ساعت چن بوده؟ فک کنم خودم رکورد شکستم دیشب 8 صبح خوابیدم ...

افرین ‌رکورد‌گینسو‌شکوندی😂

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
دارم درس میخونم مثلا 😑😑😑😐😐😐😐😐 ذهنمم مشغول

وای چطوری الان میتونی😕😁

وای چطوری الان میتونی😕😁

😁ب سختی خواهر 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊