2777
2789
عنوان

کیا خیلی ی ی ی ی ی پولدارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12774 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم پولدارا رو ببینم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عموی من خییییییلی پولداره ولی بالاشهر زندگی نمیکنه و اصلا خرج نمیکنه.........داییمم خیلی بیشتر پولدا ...

همسرمنم تقريبا اينجوريه

پولاشونو چيكارميكنن؟؟؟

من با اين روش مشكل دارم واقعا

والا چيز خاصي نيست برا چي اخه اين بحثو مطرح كردي؟؟ تو مسائل مادي ب پايينترت نگاه كن تو مسائل روحي ...

پایینتر از ما عزیزم گداهای سطح شهرن که از قضا درآمدشون خیلی بیشتره از حقوق کارمندی😆

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤
هارلی چطوری صب بیا‌باهم بریم اسکی حال میده پایع ای؟

نه عزیزم من فردا باید برم با هواپیمای اختصاصیم امریکا ترامپ دستمو ببوسه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
کاج ۹۰ هکتاری چیه؟ذهنمم فقیره حتی نمیدونم اینا چین😂

عههه 😅😅😅😅😅😅😅 کاج جدیده‌..‌

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))