2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یخچالم تو بار کردن خیلی خط و خش افتاده روش گفتن خمیر دندون بزن درست میشه..زدم نشد..

خمیر دندان که پاک میشه به هر حال

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

یه اسفنجایی هست عین پولیشه. می کشی پاک میشه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چی

منم یخچالم خط خطی شده بود شوهرم یه رنگ سفید ماشین خرید

اغشته کرد به پنبه و زد روی خطا

بعد که خشک شد با تینر رو یخچالو پاک کرد با یه دستمال تمیز نخی از اونجایی که رنگ داخل خط رفته بوداون پاک نشد و روی صاف یخچال هم که معلوم میشد رنگ اضافی داره پاک شدن خط خطی ها از بین رفتن دیگه

اگر رنگ به آستر نرسیده باشه با پوستاب 1500 ( سمباده نرم ) وپولیش رفع میشه در غیر اینصورت باید رنگ نزدیک به رنگ درب یخچالتون رو از رنگ فروشی های مخصوص اتومبیل بخری وبا گوش پاک کن روی قسمتهای رنگرفته رو قلم بگیری 

البته تو رنگ فروشیها یه سری قلم های لکع گیری هستش که از اونها هم میتونید استفاده کنید 

البته بهترین راه اینکه به ماخصص اینکار مراجعه کنید 

www.originalservice.ir

www.originalservice.org

نمونه کارهامون رو ببینید شاید با آموزشهامون بتونید مشکل رو حل کنید