2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست خوب ن دوست بد.متاسفانه همیشه میگرده بدا رو انتخاب میکنه.بعد دوستاشم مجردن همه

دوستای شوهر منم مجردن 

فقط پنج تاش متاهله 

هر وقت دور همی داریم اونا هم میان😂

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
دوستای شوهر منم مجردن  فقط پنج تاش متاهله  هر وقت دور همی داریم اونا هم میان😂

نامزدم مثلا ب من دروغ میگه میره پیششون .یا مثلا مهمونی میگیرن دوستاش تو باغ مثلا عصر میره نصفه شب میاد تو مهمونی ام مشروب و سیگار .وهمه چی هس.نامزدم میگه من استفاده نمیکنم ولی اخه ....میشه؟؟؟حتی استفاده نکنه روش تاثیر میزاره دگ😣

اگه دوستاش مجرد باشن و رفاقتش با اونا ب زندگی لطمه بزنه چی

شما ک میگی گذاشته کنار خب وقتی گذاشته کنار دگه گذشتشم مهم نیس...ولی اگه درحال حاضردوسته و باعث لطمه زدن به زندگیه خب باید رابطشومحدودتربکنه

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
نامزدم مثلا ب من دروغ میگه میره پیششون .یا مثلا مهمونی میگیرن دوستاش تو باغ مثلا عصر میره نصفه شب می ...

اره دوست خیلی روادم تاثییرمیزاره نزاربره

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
شما ک میگی گذاشته کنار خب وقتی گذاشته کنار دگه گذشتشم مهم نیس...ولی اگه درحال حاضردوسته و باعث لطمه ...

نه عزیزم نگفتم گذاشته کنار .پرسیدم کسی هست که نامزد یا شوهرش رفیق بازیشو گذاشته باشه کنار.

اره یه جورایی لطمه میزنه ولی هیچ جوره حاضر نیس بزاره کنار خیلی ناامیدم میترسم از اینده.بخاطر دوستاش رومون تو روی هم باز شده 

نامزدم مثلا ب من دروغ میگه میره پیششون .یا مثلا مهمونی میگیرن دوستاش تو باغ مثلا عصر میره نصفه شب می ...

شوهر من متنفره از سیگار و قلیون و مشروب 

ولی دوستاش و من میکشیم 

اون نمیکشه 

ربطی نداره که مگه عقل و اختیار نداره 😐

دروغ نمیگه ولی میگه من میرم پیش دوستام 

منو خانومای دوستاش باهم دور همی میگیریم وقتی شوهرامون نیستن

ولی اغلب همه با هم میریم بیرون

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
اره دوست خیلی روادم تاثییرمیزاره نزاربره

نمیتونم نزارم .ینی ازم نظرمو میپرسه اگه بگم ن انقد میگه میگه اخرم بحثمون میشه بعدم پا میشه میره.مامانشم میگه من زورم نمیرسه بهش .درصورتی ک قبل نامزدی قول داد بزاره کنار.بعد بهشم میگم میگه من ک رفیق بازی نمیکنم ک اسمش رفاقت نیس یه مهمونیه😑