2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من متنفره از سیگار و قلیون و مشروب  ولی دوستاش و من میکشیم  اون نمیکشه  ربطی ...

متاسفانه قدرت ن نداره خیلی جلوی دوستاش مرام و معرفت میزاره خییییلی ینی بگن بمیر میمیره میترسم گولش بزنن

آره شوهر من ب شدت رفیق باز بود زمان مجردیش .ولی ب محض اینکه اومد خواستگاری و نامزد شدیم همه رو گذاشت ...

چ جوری؟خودش تصمیم گرفت؟ولی منم شرط گذاشتم ولی یواشکی رفیق بازی میکنه و ب من تو این مورد دروغ میگه اگه بفهمم وهزار تا دلیل میاره و بازم انجام میده

من از همین موضوع سیگار و.... میترسم 😔دوستاشم همه مجردن 

اگر میخواست بشه تاحالا شده بود 

ببین مردا احتیاج دارن ک با دوستاشون بگردن عین ما زن ها نیستن که بشینن گریه کنن یا زنگ بزنن این و اون غیبت کنن که 

با شوهرت سعی کن دوست باشی اینطوری اصلا بهت دروغ نمیگه که هیچ هرچی هم شده میاد بهت میگه 

من شوهرمو خودم ی هفته در میون میفرستم میگم بسه خیلی خونه بودی😂

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

اره عزیزم ناامیدنباش...وقتی ازت اجازه میگیرشما با خوبی بهش بگویااون زمانی ک میخوادبره بگوشماروببره بیرون و...

چون نامزدت ازخداشه شمابدحرف بزنی باهاش بعدحرف زدنتوبهونه کنه بره

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
اگر میخواست بشه تاحالا شده بود  ببین مردا احتیاج دارن ک با دوستاشون بگردن عین ما زن ها نیستن ک ...

مشکل اینجاس ک سیگار میکشید ۴ سال .ولی از وقتی ک نامزد شدیم گذاشت کنار.واقعا گذاشته کنار ولی یه وقتایی مثلا ماهی یه بار یا بحث کنیم یه نخ میکشه اونم میگه یه وقتاییم ن.یا مشروب تفریحی میخوره الان معدش درد میکنه خودش یه مدته نمیخوره.میترسم دوباره عادتش بشه مثل مجردیش😔اگه دوستاش خوب بودن ک نگران نبودم😣

مشکل اینجاس ک سیگار میکشید ۴ سال .ولی از وقتی ک نامزد شدیم گذاشت کنار.واقعا گذاشته کنار ولی یه وقتای ...

خب پس شوهرتون مشکل داره  نه دوستاش🙂😎

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦