2777
2789
عنوان

سوال. رمان و.....

289 بازدید | 20 پست

سلام خب چند تا سوال ساده داشتم 

اولی کسی تو کرمانشاه زندگی می کنه ؟؟؟ می دونه کلاس رقص و نویسندگی و نقاشی کجا داره 

سوال دوم کیا ایرانسل دارن ؟؟ اینترنت رایگان نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سوال سوم کیا رمان اینترنتی می خونن یکی معرفی کنه ؟؟

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینترنت رایگان نداره ولی پنج گیگ سه تومن یک ماه شش تا دوازده صبح که حتمابایدازطریق برنامه ایرانسل من ...

اها مرسی

قشنگه آنتي عشق؟

بد نیست ولی قشنگ تر هست مثله اسطوره . توسکا . قرار نبود . روزهای بارونی . اگه گفتی من کیم . فروشی نیست و..

الان دارم یه رمان میخونم که نوسیندش گفت براساس سرگذشت واقعیه اینم لینکش : royayenatamaam@

مثله عمه لیلی نباشه

😀😀😀😀😀😀

رمان دژکوب

سیمرغ 

با سقوط دستهای ما 

خشت واینه 

یغمای بهار 

فرشتگان سفید شیاطین سیاه و ادم های خاکستری

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
آقا قدیسه نجسو نخوندی بخون

همونی نیست که دختره ...... بود بعد یه پسری رو می خواست خودشو اتیش زد تا پاک شه؟؟؟