بچه ها قضیه اینه من و نامزدم خیلییییییی ماجراها داشتیم مخصوصا تو 2 ماه گذشته، چند بار کات کردیم و بزرگان وساطت کردنو.... بعد کلی قهر و دعوا، 3، 4 روز بود خوب شده بودیم من داشتم فک میکردم باز برگردم یا نه، که یه شب که من خواب بودم، بدون اجازه و بدون مشورت، اسم می نویسه واسه کربلای دانشجویی، که اونم خیلی احتمالش کمه کسی قبول شده و از شانس بد ایشون قبول شد....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچی دیگه آخرش با دعوا گف من این موقعیت نمیخوام از دست بدم و در واقع بین من و اون، اونو انتخاب کرد&n ...
از اول عزت خودتو نگه می داشتی وقتی میدیدی اینقدر دوست داره بره می گفتی برو عشق فقط به این نیست که بچسبی بهش به خاطر دوست داشتن اون کوتاه میومدی ضایع هم نمیشدی
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
من جای شما بودم حرفی نمیزدم و تو ثوابش هم شریک میشدم.
کربلا چیز دیگه ایه
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بعدش؟؟؟خب باید یجوری کنار بیاد که بدون تو جایی نره خوشش میاد توام ثبت نام کنی بری کربلا؟؟؟الان یه عده میان میگن اون مرده🙄اصلا ربطی نداره زن و شوهرا نباید مجردی بگردن حالا میخاد کربلا باشه میخاد فرلنسه باشه
مردم شوهراشون مجردی میرن تایلند...عین خیالشون نیست
به نظرم طلاق بگیراین بیچاره روراحتش کن
آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .