2777
2789
عنوان

بخاطر کربلا ولم کرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 18171 بازدید | 444 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان اصلا بحث مسافرت نیستا.کربلا یا جای دیگه فرق نداره بحثو منحرف نکنید

تو این اوضاع قمر در عقربشون اینکار درست نبوده.وقتی میدونه نامزدش حساس شده خب نره نمیمیره که

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

زندگی ای ک بعد از گذشت مدت کوتاهی

ب وساطت دیگران برسه

باید با دقت تر و محتاط تر  رفتار کرد و سنجید و تصمیم گرفت !!!

جدا از همه اینها

این دو راهی ک گذاشتید براشون

اصلا دلیل و منطق و عقلانیتی درش ندیدم شخصا ( با احترام البته)☺️🌷

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بزار بره بابا بعدا همش وره دلته،الان همسر من خريدم بي من نميره،التماس ميكنم برو با دوستات كربلا امسا ...

والا از وضع امنیت عراق میترسم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
هیچی دیگه آخرش با دعوا گف من این موقعیت نمیخوام از دست بدم و در واقع بین من و اون، اونو انتخاب کرد&n ...

از اول عزت خودتو نگه می داشتی وقتی میدیدی اینقدر دوست داره بره می گفتی برو عشق فقط به این نیست که بچسبی بهش به خاطر دوست داشتن اون کوتاه میومدی ضایع هم نمیشدی

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
امنیت نداره 

کی میگه عزیزم؟

من جای شما بودم حرفی نمیزدم و تو ثوابش هم شریک میشدم.

کربلا چیز دیگه ایه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
باهاش که اصلا آشتی نمیکنم تا خودش پا پیش نذاره 

بعدش؟؟؟خب باید یجوری کنار بیاد که بدون تو جایی نره خوشش میاد توام ثبت نام کنی بری کربلا؟؟؟الان یه عده میان میگن اون مرده🙄اصلا ربطی نداره زن و شوهرا نباید مجردی بگردن حالا میخاد کربلا باشه میخاد فرلنسه باشه

دلم 💙آرامش خدایی میخواهد

خب بره مگه چی میشه 

به اسیری که نیاوردیش بدبختو 

مردم شوهراشون مجردی میرن تایلند...عین خیالشون نیست 

به نظرم طلاق بگیراین بیچاره روراحتش کن

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بابا شوهرمن هرموقع  دلش میخاد میره کربلامنم با سه تا بچه منتظرم،ولی خیلی خوشحالم میره واقعا این سفربرکت عجیبی داره

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم