راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مث تصوری که از کارمند بانکا هس همه فک میکنن وضعشون توپه اما اون واسه قدیما بود الان شرکت نفتی هم که تازه استخدام شدن همچین خبری نیست
.دید مردم به سپاهیا خوب نیس زیاد اینو درنظر بگیر.باابنکه واقعا یه عدشون زحمت کشن دیگه اینا رو در نظر بگیر اما حجاب راحته بابا اینجورام نیست عروس عمم همیشه کاشت داره موهاشم هرروز یه رنگه والا
چه ربطی داره مطلقه ای خو دور از جونت زبونم لال بازببخشید ج ند ه که نیستی مگه مطلقه بود عیبه ایراده وا الکی عیب نزار رو خودتت بعضی مطلقه ها به صدتای بعضی دخترا میارزن
شما میدونی راجب جی تحقیق میکنن دقیقا از ظرف سازمان منظورمه
ببین مهم اون شخص هست که تحقیق شده و به سپاه پیوسته ... اصلا کسی از تو تحقیق نمیکنه ؟؟ و اینکه هرسپاهی حق داره با هرکس میخواد ازدواج کنه ! فقط زیرنظر هستش مثلا امکان داره تلفنش شنود بشه ... وگرنه زندگی شخصیش به خودش مربوط میشه... بابا من یه پاسدار میشناسم زنش همه کاره بود و هروقت شوهرش میرفته ماموریت این زنه دوست پسراشو میاورده تو خونه تا همسایه ها میفهمن و به شوهرش میگن... اونم یه روز نمیره ماموریت و برمیگرده خونه میبینه بعلهههه! خانوم رو کار هستن با دوست پسرشون! هیچی دیگه دیوونه میشه یارو میره ماموریت های نقاط دور افتاده و سال به دوازده ماه دیگه خونه نمیاد و میگن الکی یهو میخنده بعد یهو گریه میکنه... اخه زنشو خیلی دوست داشته ! الانم نمیدونم طلاق گرفت یا نه.... هیچ کنترلی رو زندگی سپاهی نیست حالا شوهرت سردار نیست که بخوان خونشو بپان یا ببینن زن و بچش با کیا رفت و امد دارن... یه سپاهی معمولیه ... نترس هیچ چیز خاصی نیست
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
درجه دار حقوقش به زور دو تومنه افسر با ده سال سابقه دو و پانصد ...تازه این که من میگم تو شرایط سخت بندرعباس و دریا اینه.اونا که دفتری اداری هستن بخدا فقط محض اینکه بیکار نباشن جذب شدن