2777
2789

ببین در کل یه زمان زده بودم تو این کار که اولش جالب بود چون همه چیز رو در موردم درست میگفتن حتی اسم آدمایی که بعدا اومدن تو زندگیم تا همه چی رو پیش بینی می کردن ولی بعدا پشیمون شدم شدیددددد

در واقع این افراد با اجنه ارتباط برقرار میکنن و از خود فرد شنیدم که اجنه وجود دارن اما دنیاشون با ما متفاوته و نباید با انسان ارتباط برقرار کنن جن هایی که ارتباط برقرار میکنن پلیدن و زندگیتو کاملااااا خراب میکنن 

من نمی دونم چقدر درسته اما زندگی من رو تمام و کمال درست پیش بینی کرده بودن ولی دیگه بمیرمم سمت این کارها نمیرم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسممو میدونه آشغال  چارش اینه یه مدت سکوت کنم یایه دعا ازش بگیرم که بیخیال بشه دیروز تهدیدم ک ...

أسمت فايده نداره اسم مادر و روز تولد ميخوان عزيزم تهديد كرده سريع بلاك كن و بيا بيرون معلومه معتاد هست و عوضي و...اصلا نترس چون بخواي بترسي ازت باج ميگيره مرتب توكل به خدا كن لفت بده و تمام

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
اسممو میدونه آشغال  چارش اینه یه مدت سکوت کنم یایه دعا ازش بگیرم که بیخیال بشه دیروز تهدیدم ک ...

زنگ بزن 110 بگو وصل كنن فتا بهشون بگو

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
خواهر شوهرم هر وقت میره شهر خواهرش و میاد سیل عظیمی از خواستگارا میاد براش میترسم تو کار دعا باشن و ...

الان که خیلیها زندگیشون بادعا وسحر هست 

خداعاقبت وبه خیر کنه 

من که پشت دستمو داغ کردم برم دنبال دعا وفا ل وسرکتاب

چرا؟

من با شوهرم مشکل شدیددددد پیدا کردم وضع مالیم با اینکه پزشک بودم داغون شد تمام اموالمو از دست دادم 

ولی خب شاید باورت نشه بعد از اینکه دیگه سراغ اینا نرفتم دوباره مثل قبل شدم

من خیلی آدم معتقدی نیستم ولی این یکی رو به چشم دیدم ببین همونطور که خدا ارتباط با اجنه رو برای ما منع کرده برای اجنه هم این ارتباط منع شده و جنی که با شما ارتباط داره درواقع نمیتونه جن خوبی باشه کماکان که اجنه هم مثل ما خوب و بد دارن پس ابتدا وضع زندگیتون عالی میشه تا برید سمتشون اما درواقع اهداف شومی دارن