2777
2789
بدترین طلسم هستش که بایید دعانویسا باطل کنن اسمشم ترسناکه 

یعنی چیکارمیکنه ادمو؟ 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
میشه بیشتر توضیح بدی..دقیقا واسه چی رفتی

حامله شدم شبا کابوس میدیدم یه شبم نبود که شبه منو نگیره تا اینکه رفتم پیش یه آقایی واسم دعا کردن دیگه خبری نشد....یه بارم خواهرشوهرم تازه حامله شده بود خیلی نگران بود چون سه تا دختر داشت نگران بود بچه چهارمش بازم دختر بشه رفتیم پیش همون آقا رو کتاب و قرآن براش نگاه کرد گفت بچه چهارمت پسره تو سونوگرافیم مشخص شد پسره 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بعضیا شوهراشون خیلی ب حرفشون گوش میکنن میخوام بدونم چیکار کردن..کسی بوده که دعا بنویسه واسه اینک ...

پاي اجنه و شياطين رو اين مسائل باز ميكنه به زندگيت كلا بي خيال اين حرفها بشو 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
آخه بعضیا شوهراشون خیلی ب حرفشون گوش میکنن میخوام بدونم چیکار کردن..کسی بوده که دعا بنویسه واسه اینک ...

همین چندوقت پیش جاریمم هرکاری میکرد شوهرش ماشینشو نمیفروخت پولشو بزارن رو پس اندازشون خونه بخرن...ماشینش ۶تن بود رفت دعا کرد حالا شوهرش ماشینو گذاشته واسه فروش

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

من تویه گروهی هستم به خاطرمشکلم

بعد این مشکلم خودبه خودحل شد

قبلش بادعانویسه صحبت کردم که مشکلم این هست. اوهم گفت دعای زبان بند بگیر زکاتش میشه110هزارتومن منم گفتم ندارم 

این دعانویس باهام لج کرده داعم گیر میده میاد خصوصی میگه تودروغگو هستی تو دعا میخواستی ونگرفتی منم گفتم پول ندارم گفت مشکل خودته الانم میگه اگه یه بار دیگه دروغ بهم بگی آسیب میبینی

الان من میترسم ازگروه بیام بیرون میترسم جن بفرسته سروقتم موندم که این غلط کردم رفتم توگروه

من تویه گروهی هستم به خاطرمشکلم بعد این مشکلم خودبه خودحل شد قبلش بادعانویسه صحبت کردم که مشکلم ای ...

بيا بيرون عزيزم اون زكاتي كه ميگن رو به جن ميدن بلاكش كن و بيا از گرو بيرون

هيچ كاري نميتونه بكنه مطمئن باش 

کو تاپیک عزیزم

توتلگرام

چندتاگروه بود دوتا گروه رفتم به خاطرمشکلم

دعانویسه فقط پولکیه قشنگ گفت من میدونم چقدر پول داری

اینقدر میترسم موندم چطور ازگروه بیام بیرون

یه باربه فکرم افتاد توگروه دیگه به مدیرش بگم نجاتم بده

من تویه گروهی هستم به خاطرمشکلم بعد این مشکلم خودبه خودحل شد قبلش بادعانویسه صحبت کردم که مشکلم ای ...

هديه جان أسمت و اسم مادرت و يا عكست رو به هيچ وجه بهش نده و ترس الكي هم نداشته باش

اينها كاهن يا جادوگر هستن اسم خودشون رو گذاشتن دعانويس به هيچ عنوان ازش دعا نگير كه سحر هست

زودتر بيا بيرون و بلاكش كن اگر حرفي يا مزاحمت ايجاد كرد تهديدش كن به پليس فتا اطلاع ميدي 

نترس الكي