2777
2789

فاگیر انواع فال تضمینی و حرفه ایی 💯

✔✔✔تلفن ☎  (( ۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹  ))

با سالها تجربه در طالع بینی در خدمت شما هستم

تلفن ☎  ((۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹ ))

👀👏در تلگرام و واتس اپ و پیج اینستا شاهد رضایت مشتری های ما باشید🌟✔

👌با حرفه ایی ها فال را تجربه کنید💯✔صبی

✔🌟انجام کلیه طلسم های جهود و مسلمان

قوی ترین نوع طلسم بسیار قوی و با اثر بخشی سریع

هر چه از ما بخواهید همان خواهد شد

ما تمام زندگیتان را به شما مو به مو خواهیم گفت تمام حوادث و اتفاقات اینده کوتاه تا دراز مدت را به شما میگویم

دوای هر درد و مشکلتان را به من بسپارید  

تلفن ☎  ((۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹ ))

فالگیر فرشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میترسم برم دیروز یه نفرمیگفت بدترین طلسم طلسم افسون هست که بایید باطل بشه ازدیروز توفکراین ...

طلسم افسون خیلی بده. کل زندگی رو می‌بنده .. باطل سحر دوای این طلسمه. کلا برای جلوگیری از طلسم ها و رفع اون ها باید باطل سحر داشت 

من از طریق یکی از دخترای همین سایت با یه خانومی آشنا شدمفال قهوه حنا و دارچین میگیره خیلی خوب میگه پدرشم سرکتاب باز میکنه و دعا میدهمن راضی بودم خدارو شکر.     اسمش یلدا ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷

فااال من میشناسم وای دعا نمیده کارش عالیه اگر دعا داشته باشی میگه ولی خودش اصلا دعا نمیده خیلیا جدیدا فااال میگیرم دعام میدن یه جا گرفتم بزوووذ میگفت دعا داری طلسم داری بهت دعا بدم واااای

ولی این خانم خیلی خوبه فقط مشکلی باشه میگه یا دعا ببینه میگه 

۰۹۰۵۰۷۹۴۴۵۹

من از دعا هيچوقت جواب نگرفتم ولي فالو دوس دارم ٠٩٠٥٠٧٩٤٤٥٩ ايشون رو معرفي ميكنم واقعا عالبه اگر ك ...

منم کارشو خیلی قبول دارن واقعا 

همینجا باهاشون اشنا شدم دوستان معرفی کردن

ولی دعا هنوز نتونستم کسیو پیدا کنم که خوب باشه

من یه فال*گیر میشناسم کارش عااالیه انگار واقعا از اینده اومده همه چیو از زندگیتون میدونه و دقیق میگه.این شمارشه 09127865938 ولی به زنگ و تماس جواب نمیده.فقط به واتس اپ و تلگرامش پیام بدید.هرجای ایران باشید انجام میده براتون ویس میفرسته.رایگان نیست ولی قیمتش مناسبه