2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من الان نظراتتونو خوندم درباره اینکه بعضی دعا نویسا اصلا خور نیستن و ممکنه برا زندگی ادم خطرناک باشن،کسی اینجا هست که یه دعا نویس خوببب بشناسه که خودش نتیجه گرفته ازش

من از دعا هيچوقت جواب نگرفتم ولي فالو دوس دارم ٠٩٠٥٠٧٩٤٤٥٩ ايشون رو معرفي ميكنم واقعا عالبه

اگر كسيو تو دعا ميشناسيد و تاثير ديديدي معرفي كنيد 

من چندبار انجام دادم نتبجه نگرفتم ختي بدترزهم شد واقعا دلم مبخواد اعتقاد داسته باشم يعني يكي به جوري كارش خوب باشه كه نطرم تغيير كنه 

من تا حالا نرفتم با اینکه مشکل دارم تو زندگیم ولی دوس دارم دربارش بدونم

اگه واقعا مشكل داري و دنبال كاربلدش هستي به اين شماره زنگ بزن كامل بهت ميگه بايد چيكار كني ايشالا توام نتيجه بگيري عزيزدلم ٠٩٠٣٤٥١٨٠٦٩

سلام‌میشه بگین پیشش جواب گرفتین یا نه؟

سلام اون پیام ها برایه یکسالو نیم پیش بود زمانی که زندگیم از هم پاشیده بود زنگ زدم گفت زنه جدایی نداریم !ولی دقیقا ما یکسالو بیست روزه ازهم جداشدیم 

همیه فال ها دروغ محظه خیلی امیدوارم کرده بودن تواوج امیدواری جداشدیم حاجتی داری نماز شب بخون واز خودش بخواه وسلام 

منم میترسم برم دیروز یه نفرمیگفت بدترین طلسم طلسم افسون هست که بایید باطل بشه ازدیروز توفکراین ...

شما اول سرکتاب باز کن اگر طلسم باشه باطل کن یه خانم مومن و منصف هستن من خیلی سرکتاب گرفتم۰۹۲۱۷۶۴۲۹۱۶