2777
2789

کسی هم که دعا نویسه و اینا با اجنه ارتباط داره و برای برقراری ارتباط یکسری کارها باید انجام بشه که اصلا جالب نیس کارهایی که واقعا یک انسان انجام نمیده بعد از اینکه این کارهای شوم انجام میشه ارتباط صورت میگیره به همین دلیل هرکسی نمیتونه ارتباط داشته باشه

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
هديه جان أسمت و اسم مادرت و يا عكست رو به هيچ وجه بهش نده و ترس الكي هم نداشته باش اينها كاهن يا جا ...

من قبلا رفتم پيش يه خانوم مسن اصلا اهل پول و اينا نبود ولي گفت كه به همه دعاها نياز دارم هموشونو يرام بسته بندي كرد اسماي لازمم سوال كرد و نوشت و ديتور استفادشم گفت كه داخل اب بزنم و ازاين كارا و اخرش كفت بايد هميشه همراهم باشه اين دعاها و نزديك بدنم .ولي تا اونجا كه يادمه وقتي تو دعاهارو كه داشت همون لحطه واسم بسته بندي ميكرد نگاه مينداختم يه حروف مشترك بود كه تو همشون وجود داشت شبيه چندتاا ٥ پشت سرهم و ١ و اينا .خودش ميمفت دعاهاش قرانييه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی آدم معتقدی نیستم ولی این یکی رو به چشم دیدم ببین همونطور که خدا ارتباط با اجنه رو برای ما من ...

مثلا چ هدفي

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

09013303381

من خیلی مشکلات زندگیم زیاد بود تا پای مرگ و خودکشی رسیدم بهم این خانم رو معرفی کردن .کار دعا انجام میده هرکی برام دعا کرده بود رو باطل کرد زندگیم شده مثل روز اول ازدواجم همه مشکلاتم حل شده به جان بچم رد خور نداره

09013303381

هنوز تو کار خدا موندم که چه فرشته هایی داره و ما بی خبریم.منم شمارشونو از یکی از مامانای همینجا گرفتم همیشه هم مدیونشم

09013303381

تا اخر عمرم براش تبلیغ میکنم

دعانویس خانم خانی خیلیم سرش شلوغه خیلی باید زنگ بزنی تا جواب بده جواب نداد بهش پیام بدید انشاالله مشکلات همگی حل بشه

09013303381

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

09013303381

🌸🌸🌸🌸🌸

09013303381