2777
2789
عنوان

بعد از ۷ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 72 پست
عزیزمی تو     بله همه که مثل هم نیستن،ولی من نسبت به این اسم آلرژی پیدا کردم اتفاقا یه دو ...

عزیزم😍

امان از اون اسمشو نبر که خون به دلت کرده😂😂

دوس جونا لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستین...ممنونم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااای چ خوب، من خیل چی صبوری کردم این چند سال‌‌‌... یکبار نگاهی ب پسر دیگه ای ننداختم، ب خدا کسی ...

اوه من شوهرم اونموقع ها نازک ترازگل بهم نمی‌گفت ولی الان اخلاقش تنده 

یعنی ۹سال دوستی مثل بت میپرستیدیم همدیگه رو الان ده ساله ازدواج کردیم این شدیم 

ازت خواهش میکنم پابذاررودلت خیلی محترمانه بگو آره تو راست میگی ما به درد هم نمی‌خوریم اگه التماست کرد و بی‌قراری واقعی کرد یه چیزی ...در غیر اینصورت کلا بیخیال شو 

خواهرم گلم عزیزم ۷سال کمتر از۵۰سال رنج دائمیه فراموش می‌کنی ....باورکن

خداروشکر اینکه عاشقانه ازدواج کردم خوبیها وبدیهای خودشو داره خوبیش اینه که همه ی مشکلات رودرسایه ی ...

من دارم دق میکنم از دیشب.تو خوب منو درک میکنی،چ جوری تحمل کنم؟؟؟؟

الان شرایط اومدن نداره، من ۲۷ سالمه، میگما یعنی واقعی گفت حرفاشو،یعنی اینقد راااحت میتونه؟ ۷ سال اگه ...

گفتم که شما یک هفته ده روزی بزارش کنار 

شرایط اومدن نداره یعنی جی !!!

بهت خواهرانه میگم هفت سال کافیه برای جور کردن شرایط ا

شرایط ندارم بهونست

بیمحلی کن تا بیاد سمتت اومدنشو حتما میاد بعدش

سفت و سخت وایسا و بگو باید بیایی قرار نیست هنین اول برید تو خونتون بگو عقد میمونیم تا شرایطتت جوربشه

هر بهونه ای تاکید میکنم هر بهونه و دلیلی اورد چرته 

ایشون بهترین مسردنیا هم باشه چون به این گشتن بی نسئولیت باشما عادت کرده الان سختشه بره زیربار نسئولیت پس همه تلاششو میکنه که با هزار دلیل قانعت کنه مثل قبل دوست بمونید

دیگه هنر خودته اگر بخواد میاد جلو 

نیومد هر لحظه زودتر تمومش کنی بردی

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
اوه من شوهرم اونموقع ها نازک ترازگل بهم نمی‌گفت ولی الان اخلاقش تنده  یعنی ۹سال دوستی مثل بت م ...

بخدا آسون نیست اینکه پا بزارم روی دلم،دوسش دارم‌ میگم ب نظرت واقعی گفت؟؟ گفت بمیری هم دیگه منو نمیبینی...

من دارم دق میکنم از دیشب.تو خوب منو درک میکنی،چ جوری تحمل کنم؟؟؟؟

کاملا میفهممت

به خودت فکرکن 

آهنگ گوش نکن

فیلم رمانتیک نبین 

پروفایلاروچک نکن 

چندروز تمام کارت گریه ست ولی زود زود موقعیتاتو عوض کن

مثلا دوساعت خونه دوساعت بیرون دوساعت مهمونی ...

به خودت فکرکن 

ببین اگه یه روز دوتا بچه داشته باشی و بره دنبال کثیف کاری اونوقت کیه که گیر افتاده؟ معلومه جنابعالی 

دیگه الان عاقل شدی 

توباید نازکنی واون برات هلاک باشه 

من فقط اسمشو دیدم نمیدونم چی واسه هم فرستادن،اما خودم خیلی وقت احساس میکردم با این دختر در ارتباط، د ...

حس ششم ی زن اشتباه نمیکنه ولی خو اگه باهم بودن چرا فقط دایرکت؟چرا شماره بهش نداده بود که تلفنی باشه وتو بقیه برنامه ها چت کنن.من خودم ۷سال سختی کشیدم واسه رسیدن به شوهرم.متاسفانه اطرافیانم کاری کردن یکسال بی دلیل جداشیم به حد مرگ رسیدم و هرروز جون دادم ولی خدا معجزه کرد ازدواج کردیم واسه همین میگم یکم فاصله بگیر چون خودم ای مراحل رفتم

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
چرا؟؟؟؟؟؟

با شوهرم ریخته بود رو هم،البته حالشو جا آوردم ولی بازم دلم خنک نشد.انقدر دلم میخواد بزنم لهش کنم نتونه از جاش پاشه ،قشنگ آمادگیش را دارما،قضییه مال گذشته است،ولی یادآوریش اذیتم میکنه.

خدایا شکرت   
کاملا میفهممت به خودت فکرکن  آهنگ گوش نکن فیلم رمانتیک نبین  پروفایلاروچک نکن  چ ...

احساس میکنم اگه دو سه روز نباشم میگه آخیییییش راحت شدم سمانه نیست دیگه. دیشب ی جوری گفت دیگه نمیخوامت.مگه زوررررررررره، یعنی نبودنم ب چشمش میاد؟؟؟؟؟

احساس میکنم اگه دو سه روز نباشم میگه آخیییییش راحت شدم سمانه نیست دیگه. دیشب ی جوری گفت دیگه نمیخوام ...

به ایناش فکرنکن 

به این فکرکن آخیششش راحت شدم 

پاشو کلاس شنا ثبت نام کن خودتو پیداکن 

خیلی بدحرف زده خیلی 

یکم به غرورت احترام بذار