2777
2789
عنوان

بعد از ۷ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 72 پست
دروغم گفته باشه نباید اینطوری حرف بزنه این چه دوست داشتنیه؟

اره. میدونه چقددددد دوسش دارم،میدونه زنگ نزدنش وقد ناراحتم میکنه. من ک حرفی رو میخوام بزنم تامیگم میگماااا خودش کامل حرفمو زودتر میگه. خیلی خوب منو میشناسه،دیشب گفت تو پاکترین دختر دنیایی اما من تورو نمیخوام،. اینکه نمیدونم الان داره چیکار میکنه داره دیوونم میکنه، کحاست.

۱سال باهم نبودین؟؟؟؟؟ بعدش اومد؟؟؟ 

اره عزیزم.بعدش خانوادش مخصوصا مادرش که نذاشت ۷سال بهم برسیم راضی کرد و برداشت آورد خواستگاری .اسفندماه ۹۵جدا شدیم اسفند ۹۶عقد کردیم فروردین ۹۷عروسی کردیم.بسپار به خدا.جدایی ما توی شرایط روحی بد من بود مامانم تازه ۳ماه بود فوت کرده بود داداشم تقریبا ۶ماه که فوت کرده بود بعد۷سال جدا شدم.وای یاداوریشم از پا درم میاره.من حتی منکر وجود خدا شده بودم 

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم.بعدش خانوادش مخصوصا مادرش که نذاشت ۷سال بهم برسیم راضی کرد و برداشت آورد خواستگاری .اسفندم ...

وااااای عزیزززم... میگما یعنی ب این فکر نمیکردی ک بره یا ی نفر دیگه؟؟؟ 

چرا ی لحظه از ذهنم نمیره. کل دیشب داشتم خوابشو میدیدم، صبح پاشدم ب خدا فکر کردم آشتی هستیم.وقتی یادم ...

دوست خوبم کلا توی دعوا که حلوا پخش نمیکنن پس هی حرفاشو تکرار نکن وکینه نساز تو دلت.حسای الانتم طبیعیه روز به روز بدترم میشه تا به ی جایی می‌رسی میگی بیخیالش و کم کم ذهنت کنار میاد و داره فراموش می‌کنه که همون موقع بنای برگشتن میزاره.اونوقت تو عاقلانه تصمیم میگیری و اگه دیدی نبودنش به نفعت بوده و بهتره وکیسای بهترم هست ردش میکنی اگرم دیدی خدا یکی یارت یکی برمیگردیم واز اول شروع می‌کنی بدون یادآوری گذشته

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
دوست خوبم کلا توی دعوا که حلوا پخش نمیکنن پس هی حرفاشو تکرار نکن وکینه نساز تو دلت.حسای الانتم طبیعی ...

اگه روی حرفش موندو نیومد دیگه چی؟؟؟ یعنی اگه واقعی گفته باشه چی؟؟؟ من دیگه پیام و اینا ندم؟؟؟؟ دیشب گفت ب جون مامانم خطمم عوض میکنم ک رنگمم نبینی دیگه

وااااای عزیزززم... میگما یعنی ب این فکر نمیکردی ک بره یا ی نفر دیگه؟؟؟ 

بابا بهم گفته بودن با ی داور بین المللی بیلیارد نامزد شدن و بااونه بخاطر اون ولت کرده.شبانه روزم گریه بود و مرگ تدریجی.میگفتم من ۷سال زندگیم پاش ریختم جونمو وعمرمو نثارش کردم حالا رفت دنبال موقعیت اجتماعی بعدها فهمیدم ای دل قافل کدوم نامزد دختره اویزونه.حتی ۲ماه پیش زنگ زده پدرشوهرم که من ساکت نمیشینم زندگی اینارو خراب میکنم.یا قبلا زنگ زده بوده من داورم استاد دانشگاهم پسرت راضی کن با من ازدواج کنه.جدا شده بودیم یبار دختره بهم زنگ زد گفت دمت گرفتم عین موش انداختمت بیرون جا برا خودم باز کردم من خرم نمیدونستم چی به چیه گفتم ارزونی خودت یروزم تورو ول می‌کنه می‌ره با بهتر از تو .بعد فهمیدم همش زیر سر فامیل درجه یک خودم بوده

اگه روی حرفش موندو نیومد دیگه چی؟؟؟ یعنی اگه واقعی گفته باشه چی؟؟؟ من دیگه پیام و اینا ندم؟؟؟؟ دیشب ...

چرت گفته بابا.بهت قول میدم تو زنگ وپیام نزن اون برمیگرده .همیشه همین بوده و هست پسرا تا وقتی دنبالشونی زیردلشون میزنی کم محلت میکنن همین که رهاشون کنی بلانسبت عین سگ برات دم تموم میدن ودنبالتن 

بابا بهم گفته بودن با ی داور بین المللی بیلیارد نامزد شدن و بااونه بخاطر اون ولت کرده.شبانه روزم گری ...

چ خوب تحمل کردی، چ قدرتی داری، من ک از دیشب میگم خودمو میکشم راحت میشم ب خدا. هیچ چیزیم واسه از دست دادن ندارم... 

یعنی میاد؟؟؟؟ یعنی برمیگرده؟؟؟؟؟

برمیگرده که با شما دوست بمونه ادامش فقط به محکم وایسادن شما ربط داره

اگر میخوای چهارسال دیگه کشش بدیو بعدش یهو بیاد بگه مثلا مامانم میخواد برام زن بگیره من لیاقتتو ندارم و.. همون دوستش بمون

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
چ خوب تحمل کردی، چ قدرتی داری، من ک از دیشب میگم خودمو میکشم راحت میشم ب خدا. هیچ چیزیم واسه از دست ...

تحملش سخت تر از داغ مادر و داداشم که نبود من دوتا جوونم مرده بود باید سرپا میبودم تا بابام به عشق من برگرده به زندگی و بابام از دست ندم.تنها داراییم فقط بابام بود بدون اون آواره خونه خاله وعمو میشدم.دوست خوبم هیچ کس بعد هیچ کس نممیره.پسرا از دخترای ضعیف خششون نمیاد.قوی باش و روز به روز بهتر از قبل شو به پات میفته