2777
2789
عنوان

بعد از ۷ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 72 پست
بستگی داره دعواتون سرچی بوده؟شدت عصبانیت چقدر بوده؟تا چ حد مقصر وگناهکار بودی؟

دایرکت دختر دایی دوستشو دیدم چند شب پیش توی گوشیش،کلی دعوا کردم،اما نه توضیح داد فقط میگفت واسه ویزای الکس خودتو ناراحت نکن. دیشب دوباره گفتم حتما بازم دایرکت دادی بهش دیکه دوباره دعوا کردم،ک دیگه اونجوزی گفت

دایرکت دختر دایی دوستشو دیدم چند شب پیش توی گوشیش،کلی دعوا کردم،اما نه توضیح داد فقط میگفت واسه ویزا ...

باهم زندگی میکنیت؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوستی دخترپسر در ایران که از یکسال بگذره از طرف اقا تموم شده هست و میره به سمت سواستفاده حالا یا خانم پا میده یا اقا خانم رو میخوابونه تو ابنمک 

نیایین بگین ما چهل ستل دوست بودیم شوهرمم میمرد برام

درصورتیکه خانم ازاقا سرباشه و بیمحلی کنی و اقا دنبتل بدست اوردنش باشه ممکنه زمان زیاد طول بکشه

اما معمولا برعکسه و خانمهاوابسته میشن اقایون دورتر

چرا اصلا هفت سال باید عمرتوپای کسی بزاری؟؟؟

چندسالته؟

به عنوان خواهر بزرگتر بهت میگم به درک که گفت بره گم بشه 

این اقاروول کن کاملا ول رو پروفایلت متن فلان و عکس فلان نزاریا خیلی سخته اما خودتو دو هفته مشغول کن

اگر اومد طرفت بگواتفاقا خوب شد منم فکر کردم دیدم زیادی کش اومده باید به نتیجه برسه وگرنه ادامش به صلاحمون نیست

با چیزی که تعریف کردی این اقا سعیشو خواهد کرد مثل قبل دوستت بمونه اما بخاطر خودت محکم وایسا و نزار 

اگر میخوادت دیگه بایددر چهارچوب رفتار کنه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
خب همسراهم گاهی همینا روبه هم میگن  باید واسه شناخت چالش های بیشتری داشته باشید  ۷سال اگ ...

واااااای چ خوب، من خیل چی صبوری کردم این چند سال‌‌‌... یکبار نگاهی ب پسر دیگه ای ننداختم، ب خدا کسی میاد سمتم سریع میگم نامزد دارم،اما اون شب دایرکت دختر دایی دوستشو دیدم، میگم چرا این باید ب تو مسبج بده،میگه ذهن تو مریض، تو توهم میزنی، خیلی ناراختم،دیشبم ک گفت برو خودتو بکش ذره ای واسم مهم تیستی

احتمال میدم یکم از کش در رفته و داره شیطنت می‌کنه و نگران از دست دادنت نیست فاصله بگیر ی مدت اگه واقعا از صمیم قلب دوستت داشته باشه همون مرد سابق میشه و برمیگرده واسه رابطه بهتر ومحکم تر اگرم هرز بره که دیگه واسه همیشه می‌ره و تو چیزی رو از دست نمیدی تازه جا واسه ی مرد زندگی باز میکنی

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

منم مدت زیادی دوست بودم ادانم راصیم البته دلیل کش اومدنش شرایط خانوادگیشبود و اینم بگم با همه ابنا من بودم که تهش ایستادم و گفتم بااینکه خیلی سختمه یا هرجور شده بیا جلو یا خوش اومدی

مردی اگر تورو بخواد همه موانع رو رع میکنه و خانوادشو راضی میکنه

هرچی جز این بهونست

فقط باید مصمم باشی و وا ندی

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
احتمال میدم یکم از کش در رفته و داره شیطنت می‌کنه و نگران از دست دادنت نیست فاصله بگیر ی مدت اگه واق ...

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ من بدون آرش میمیررررم.چیکار کنم؟؟؟؟ بشینم نگاه کنم؟؟؟؟؟خیلی ناراحتم

عزیزم دوستی دخترپسر در ایران که از یکسال بگذره از طرف اقا تموم شده هست و میره به سمت سواستفاده حالا ...

الان شرایط اومدن نداره، من ۲۷ سالمه، میگما یعنی واقعی گفت حرفاشو،یعنی اینقد راااحت میتونه؟ ۷ سال اگه ی خودکار داشت اینقد راحت نمیگفت بندازمش سطل زباله ک اینجوری ب من گفت

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ من بدون آرش میمیررررم.چیکار کنم؟؟؟؟ بشینم نگاه کنم؟؟؟؟؟خیلی ناراحتم

شرایط سختیه ولی باید زمان بدی.چتشون در چ حد بوده شاید واقعا گیر الکی دادی وعصبیش کردی؟

چ خوب.الان راضی هستید از ازدواج و زندگیتون؟

خداروشکر اینکه عاشقانه ازدواج کردم خوبیها وبدیهای خودشو داره

خوبیش اینه که همه ی مشکلات رودرسایه ی احساسات کمرنگ میبینم ومیتونم تحمل کنم 

چه اخلاقی چه اقتصادی ....

بدیش انتخابم بود چون اون روزا من ۱۵وهمسرم ۱۹ساله بود چشم بسته عاشق شدم نه درس نه کار نه سربازی ....نه پول نه پشتوانه تازه ازلحاظ خانوادگی هم کفو نبودیم

ولی دیگه غیرممکن بود بهش فکرنکنم 

خداروشکر بجز درسش 

همه چی حل شد 

الان میگم آدم وقتی توشرایط احساسی هست باید کسی روپیداکنه که اینهمه بخاطرش سختی نکشه من خیلی اذیت شدم تا پسر سربه راهی بشه و بتونه خودشو پیداکنه 

الآنم اصلا بدون اون نمیتونم زندگی کنم بااینکه اخلاقش جالب نیست

منم سمانه م... همه سمانه ها که بد نیستن😭😭

عزیزمی تو    بله همه که مثل هم نیستن،ولی من نسبت به این اسم آلرژی پیدا کردم اتفاقا یه دوستی دارم تو محل کارم اونم اسمش همینه ولی بخاطر اینکه اسمشو نگم همیشه به فامیل صداش میزنم با اینکه صمیمی هستیم.

خدایا شکرت   
شرایط سختیه ولی باید زمان بدی.چتشون در چ حد بوده شاید واقعا گیر الکی دادی وعصبیش کردی؟

من فقط اسمشو دیدم نمیدونم چی واسه هم فرستادن،اما خودم خیلی وقت احساس میکردم با این دختر در ارتباط، دق کردم از دیشب ک نیستش