2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بعضیا عجله دارن!!

512 بازدید | 36 پست

اینجا خیلی میبینم سنش کمه چیزی وقتی هم نیس ازدواج کرده بعد میگه خدا منو نمیبینه چرا باردار نمیشم! واقعا درک نمیکنم این افراد چرا اینقدر عجله دارین برا همه چی!

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

هرکی یه علایقی داره و از یه سری چیزا بر میاد . 

گاهی بعضیا بیست سالن ولی قد سی ساله میفهمن .گاهی هم سی سالن قد گاوم نمیفهمن . پس هرکس طبق علایق و شرایطش ارزوهایی داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی یه علایقی داره و از یه سری چیزا بر میاد .   گاهی بعضیا بیست سالن ولی قد ...

مگه حامله شدن و زاییدن یعنی فهمیدن؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا من عجله ندارم همچنان آرومم عجله ای نیس

بالاخره شاید یه نیم نگاهی بهم بکنه بختم باز شه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
هرکی یه علایقی داره و از یه سری چیزا بر میاد .   گاهی بعضیا بیست سالن ولی قد ...

بارداری چ ربطی به فهمیدن داره😐

مگه حامله شدن و زاییدن یعنی فهمیدن؟

نه علاقشه . ب منو تو چه خواهر.

تو نمیخوای نیار . من نگفتم یعنی فهمیدن ننظوزم این بود ک هر کسی طبق میلش طبق سلیقش طبق علاقه مندیش  ارزو میکنه . 

شاید برا شما عجیب باشه مثلا یه تفر توو بیس سالگی بچه دلش بخواد ولی برا کسی دیگه عجیبتر باشه چرا توو بیس سابگی هنوز بچه نداره . 

هر کسی یه چیز دوس داره .

نه علاقشه . ب منو تو چه خواهر.   تو نمیخوای نیار . من نگفتم یعنی فهمیدن ننظوزم این بود ک هر کس ...

علاقه درسته 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من خودم نوزده سالمه و شوهرم بیست و شیش زوده به نظرتون واسه نی نی دار شدن از طرفی جفت مون عاشق بچه هس ...

خب هر وقت دوس دارین دوتایی بیارین ولی نه اینکه مثل بعضیا سنشون کمه تا باردار نمیشن زمین زمان به هم میدوزن و میگن خدا ما رو نمیبینه بابا وقت دارین این کارا چیه

کلا بعضیا تصورشون از ازدواج یعنی زاییدن! وقتی عروسی میکنه بعنی دو ماه بعدش باید اوق بزنه تا زنیتش کا ...

👍👍👍

خب هر وقت دوس دارین دوتایی بیارین ولی نه اینکه مثل بعضیا سنشون کمه تا باردار نمیشن زمین زمان به هم م ...

درسته وقت هست ولی همون جوری که بعضی ها دوست دارن زود ازدواج کنن بعضی ها هم دوست دارن زود بچه شونو تو بغل شون بزارن این یه حس خوبیه که بعضا دوست دارن زود تجربه اش کنن 

جدیدا سن ازدواج خیلی اومده پایین بطبع سن حاملگی هم میاد پایین

مملکت سیر سینوسی داره زمان ما دیر ازدواج گردن و دیر حامله شدن باکلاسی بود

الان برعکس شده

همیشه همین بوده