2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بعضیا عجله دارن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 36 پست
منکه زاییدم ترکیده ریخت و هیکلم 😧تصمیم ب لاغری دارم

چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمونی 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
والا خداییش من چند نفرو میشناسم یه هفته یا چند ردز بعداز عروسیشون حامله شدن . بعد بهشون میگی چرا انق ...

فکر نمیکردن حامله شن!؟ وا!؟ 

بعضی زنها به خودشون به چشم ماشین جوجه کشی نگاه میکنن. زن بودن یعنی چند تا شکم ترجیحا پسر زاییدن و قرمه سبزی پختن. 

قربون بودنت برم پسرم... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نمیکردن حامله شن!؟ وا!؟  بعضی زنها به خودشون به چشم ماشین جوجه کشی نگاه میکنن. زن بودن یعن ...

فقط میگی تو قرن 19 هم زندگی میکنن و هیچ اطلاعاتی ندارن  .الان دیگه دخترای 12 ساله میدونن  تخم گذاری کی هست  میشه زود حامله شده   حتی روشای جلوگیریم میدونن

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
فقط میگی تو قرن 19 هم زندگی میکنن و هیچ اطلاعاتی ندارن  .الان دیگه دخترای 12 ساله میدونن   ...

من با اینجور آدما کلا حرف نمیزنم. حرف تو سرشون نمیره. کمونه میکنه سفت میخوره تو سر و ور خودم! 

قربون بودنت برم پسرم... 
من با اینجور آدما کلا حرف نمیزنم. حرف تو سرشون نمیره. کمونه میکنه سفت میخوره تو سر و ور خودم! 

اینا از اون شوهر ندیده هاش هستن میخوان جا پاشون محکم کننن خونه شوهر

چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمونی 

چ ربطی دارع؟فدای یه تار موی بچم احتمالا خودتون بچه ندارید ک اینطور میگید در ضمن تصمیم دارم دوسال دیگه یکی هم بیارم😏

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
خراب شدن پوست شکم به مادر شدن ارزش داره؟؟؟

بله هزار برابر ارزش داره😊

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️