2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بعضیا عجله دارن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 36 پست
من خودمم با اینکه خیلی بچه دوست دارم زیاد عجله ندارم ولی همسرم چون عاشق بچه هست پس میگم چرا که نه&nb ...

ب مردا کار نداشته باش.مردا ذره ایی برای بچه زحمت نمیکشن ولی هر زاییدن حداقل ۵ سال ب سن ادم اضافه میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هر وقت دوس دارین دوتایی بیارین ولی نه اینکه مثل بعضیا سنشون کمه تا باردار نمیشن زمین زمان به هم م ...

آره منم شنیدم ، دوستم رفته بود بیمارستان صارم میگه کلی دختر سن پایین اونجا ریخته بود گریه میکردن IVF میخوایم و این حرفا ، میگفت با خودم تعجب کردم چرا اینقدر زود حتی میخوان IVF کنن !!! در حالی که من خودم ۳۴ ازدواج کردم به منو شوهرم گفتن IVF  گفتیم بی خیال .... الان خدا رو شکر طبیعی باردار شدم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
ب مردا کار نداشته باش.مردا ذره ایی برای بچه زحمت نمیکشن ولی هر زاییدن حداقل ۵ سال ب سن ادم اضافه میک ...

فعلا چن ماهه تو اقدامم خبری نیست معلوم نیس چقد طول بکشه تا حامله بشم از طرفی خودمم دوست دارم بچه

فعلا چن ماهه تو اقدامم خبری نیست معلوم نیس چقد طول بکشه تا حامله بشم از طرفی خودمم دوست دارم بچه

چکاپ قبل بارداری رو رفتی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من خودم ۲۱ سالمه شوهرم ۳۰ و خیلی هم بچه دوس داریم و عاشق بچه ایم ۶ ماهه تو اقدامم و انشاالله فردا میخوام عکس بی بی بزارم😍😍😍😍

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بحث عجله داشتن یا نداشتن نداره بعضیا دوس دارن تا جوونن حداقل یه بچه بیارن که بچه رو با حوصله بزرگ کنن و باهم بزرگتر بشن مثل من🤗

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
هر وقت دوسه روز دیر تر پری میشم قبلش همش خوشحاله میره چن تا بیبی چک میخره هر چی میگم الان جواب نمیده ...

وای چه رو اعصابه ادم اینجوری استرس میگیره😒

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

منکه زاییدم ترکیده ریخت و هیکلم 😧تصمیم ب لاغری دارم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
کلا بعضیا تصورشون از ازدواج یعنی زاییدن! وقتی عروسی میکنه بعنی دو ماه بعدش باید اوق بزنه تا زنیتش کا ...

والا خداییش من چند نفرو میشناسم یه هفته یا چند ردز بعداز عروسیشون حامله شدن . بعد بهشون میگی چرا انقد زدد میگن ما فک نمیکردیم  حامله بشیم   

وای مخصوصا تو شهرای کوچیک روستاها  راه میری دم به دیقه میپرسن  حامله نیستی  حالا فقط میگی طرف چند وقته ازدواج کرده سه ماه  6 ماه ازدواج کردن مردم میمرسن بچه دار نشدی . دخترعموم امسال دختر ازدواج کرده بود چند ماه از عروسیش رد شدع بود میگفت مردم دیونم کردن دم به دیقه میگن دختر حامله نیس ؟ چرا حامله نیس  ؟ میگه هرچی بهشون میگم خودشون بچه نمیخوان باز میخوان عیب بزارن

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........