2789
عنوان

بیاید

103 بازدید | 13 پست

بچه ها تورابخدا قسمتون میدم هرکدامتان یکبار ایه الکرسی برام بخونید یه ارزو تو دلم دارم بهش برسم خیلی محتاجم بهش میتونم با ای ارزوم خیلی از اطرافیانم که مشکلی دارن حل کنم اگه من به ارزوم برسم خواهش میکنم دعام بکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من فردا برات میخونم ایشالا مشکلت حل میشه ب زودی

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

الهی که هرچی ازخدا میخواین بهتون بده فدای همتون بشم منم به نیابت برا ارزوهای دل همتون که ایشالا براورده بشه میخونم راستی بچه ها من کردم به کردبودنمم افتخارمیکنم

عزیزم من فردا برات میخونم ایشالا مشکلت حل میشه ب زودی

عزیزم الان سه مرتبه خوندم ایشالا همه چی درست میشه

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
الهی که هرچی ازخدا میخواین بهتون بده فدای همتون بشم منم به نیابت برا ارزوهای دل همتون که ایشالا براو ...

منم بیجاریم ولی ساکن تهران