2777
2789
عنوان

قلب نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست

اره عزیزم من از اولش لک دارم و تو هفته6 دو روزم خونریزی داشتم ، قلب نینی هم میزنه 😍 دکتر سونو گفت همه چی عالیه جای بچم هم کاملا محکمه  استراحت مطلقم و شیاف استفاده میکنم

برا من دکتر زنان ت. هفته 5 گفت حاملگی پوچه به احتمال زیاد خودش سقط میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم من از اولش لک دارم و تو هفته6 دو روزم خونریزی داشتم ، قلب نینی هم میزنه 😍 دکتر سونو گفت ه ...

خداروشکر گلم منم تمام ترسم ازحاملگی پوچه

با دعا شاید به دست آوردمت چون با دعا دست کاری کردن تقدیر کار کوچکیست. 
وای ممنون از دعای قشنگت گلم

فدااات عزیزدلم😘😘

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

زن عموی تو سن۴۵سالگی باردار شده چهارماه مثل پریودی خونریزی داشت ولی بچه جاش محکم بود الان پنج سالشه اینقدر باهوش و شیطونه که چی ...فقط تا میتونی فعالیت نداشته باش و استراحت کن تحت نظر دکترتم باش

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

چشم دوستای مهربونم قلبش که تشکیل بشه خودم خبرشو بهتون میدم مرسی خاله جونیای مهربووون 

چشم دوستای مهربونم قلبش که تشکیل بشه خودم خبرشو بهتون میدم مرسی خاله جونیای مهربووون 

سلام عزیزم 

چرا تیکر نداری؟؟

منم مثل شمام 

کی میرین واسه قلبش؟؟؟ 

من ۶ تیر اولین روز اخرین پریودم بود 

اما یکم لقاحم دیر بوده مثل سما سنشو سونوگرافی کمتر گفت

سلام عزیزم من کاملا الان شرایط تورو دارم

دکتربهم شیاف نداد اما گفت بچسب به زمین ومایعات زیاد بخور 

انشاالله قلب فرشته هامون تشکیل میشه

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
سلام عزیزم  چرا تیکر نداری؟؟ منم مثل شمام  کی میرین واسه قلبش؟؟؟  من ۶ تیر اولین ...

دقیقا منم شش تیر بوده عزیزم بلدنیستم تیکر بذارم

سلام عزیزم من کاملا الان شرایط تورو دارم دکتربهم شیاف نداد اما گفت بچسب به زمین ومایعات زیاد بخور&n ...

انشاالله عزیزم به لطف خدا تشکیل میشه گلم

سلام عزیزم  چرا تیکر نداری؟؟ منم مثل شمام  کی میرین واسه قلبش؟؟؟  من ۶ تیر اولین ...

دوهفته دیگه گلم البته هرچی دیرتربریم بهتره 

دوهفته دیگه گلم البته هرچی دیرتربریم بهتره 

اره منم میخواستم ۱۷ شهریور برم 

دیدم خیلی دیر میشه یعنی سی روز دیگه 

خانمای نی نی سایتی گفتن ۷ هفته و ۷ روز برو 

فک کنم بشه هفتم تا ۱۰ شهریور

بهم خبر بده حتما عزیزم