2777
2789
عنوان

قلب نی نی

240 بازدید | 32 پست

سلام دوستای گلم من اولین بارداریمه پنج هفته وشش روزمه ازوقتی وارد پنج هفته شدم لکه بینی خفیف دارم به رنگ قهوه ای کمرنگ دکتر برام سونو نوشت توسونو ساک دیده شدواینکه مطمین شدن خارج رحمی نیست وسونو طبق ساک گفت چهارهفته وشش روزنه گفت دوهفته دیگه بیا براجنین وقلبش دکتر هم بهم شیاف پروژسنرون داد استراحت هم میکنم اما تا پامیشم لک میبینم کسی بوده مثل من که قلب نی نیش تشکیل شده باشه من خیلی نگرانم میشه راهنماییم کنید 

با دعا شاید به دست آوردمت چون با دعا دست کاری کردن تقدیر کار کوچکیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم منم دقیقاااا عین شما بودم هنوزم لکه بینی دارم .من ۵هفته خونریزی به رنگ قرمز روشن داشتم .نگران نباش شیاف استفاده کن واستراحت کن قلبشم تشکیل میشه 

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
اره عزیزم من تو هفت هفته گفت ساک هست قلب نییت ولک برای همه هست اصلا نگران نباش ،همه چیزا کاملا عادیه ...

باشه دوستم یعنی امیدوار باشم؟

اره عزیزم منم دقیقاااا عین شما بودم هنوزم لکه بینی دارم .من ۵هفته خونریزی به رنگ قرمز روشن داشتم .نگ ...

من خیلی نی نیمو دوس داررممم

صدرصد،اصلا فکر قلب نداشتنو نکن ،ممکنه هفته هفت برای بازم قلب معلوم نباشه خیلی موارد،مث خودم تا هفته ...

باشه چشم

من خیلی نی نیمو دوس داررممم

عززززیییییزم خدا برات حفظش کنه ایشالله صحیح وسالم میاد بغلت مامان خوب ومهربون

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
به من چنان گفته بودن قلب نداره وباورم شده بود شیاف هارو استفاده نکرده بودم تا ساک سفت نشه و بتونم را ...

خداروشکررررر برامنم دعاکن

عززززیییییزم خدا برات حفظش کنه ایشالله صحیح وسالم میاد بغلت مامان خوب ومهربون

وای ممنون از دعای قشنگت گلم

عزیییییزم،حالا وایسا بیاد ،ششیرین ترین اتفاق زندگیه،الخی هر کی آرزو داره خدابهش بده

الهییییی امینننن