2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک دو روز قبل از موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 14725 بازدید | 64 پست
مارک مدیکور؟؟؟ من هرچی از این مارک استفاده کردم درست بوده نگران نباش دوست من 

من بارداری اولم ک سقط شد ی نواری مدیکور گذاشتم بعد یساعت ی خط کمررنگ انداخت رفتم آز دادم همون روز بتام ۱۰۰ بود...اما این چن ماهه مدیکور قطره ای میزارم مثبت میشه اما باردارنیستم تازه این ماه هم مدیکور گذاشتم هم سه مدی هلث ک ۵ تا مثبت شدن

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بارداری اولم ک سقط شد ی نواری مدیکور گذاشتم بعد یساعت ی خط کمررنگ انداخت رفتم آز دادم همون روز بت ...

من بعد یکی دو دقیقه هاله اومد

بازم برا اطمینان رفتم آز دادم

خدایا شکرت       
من تنها علایمم اینه دو روزه گاهی به اندازه یکی دو دقیقه درد پریودی میگیرم بعد خودش ول میکنه

یعنی سینه درد ندارید

من بعد یکی دو دقیقه هاله اومد بازم برا اطمینان رفتم آز دادم

ان شالله ک شما مثبت باشه ..واسه ی زن خیلی سخته بی بی مثبت شه اما باردارنباشه...بارداربودی برام دعا کن...من غصم میشه همون لحظه دوخطه میشن ولی...

ان شالله ک شما مثبت باشه ..واسه ی زن خیلی سخته بی بی مثبت شه اما باردارنباشه...بارداربودی برام دعا ک ...

خيلى سخته واقعا

ايشالا خدا ب هممون ى نى نى سالم وصالح بده 

ايشالا دامن هممونو سبزكنه و حس قشنگ مادربودنو ب هممون هديه كنه 

براى مامان شدنم ى صلوات ميفرستيدلطفاخواهش ميكنم🙏🏻🙏🏻☺️
خيلى سخته واقعا ايشالا خدا ب هممون ى نى نى سالم وصالح بده  ايشالا دامن هممونو سبزكنه و حس قشن ...

منک دیروز ک ج آز رو گرفتم ایقد حالم بود ک هرچی ب ذهنم میرسید ب خدامیگفتمو شکایت میکردم و بلند بلند زار میزدم فک کنم اگ بخاد بده بخاطر برخورد دیروزم دیگه نمیده خخخ اخه ۳.۵ منتظرم دیگه امپر پروندم 

نمیدونم خواهر  دوتاسقط دارم با یک خارج رحم که یک لولمو برداشتن  اینم از شانس منه  ...

ایشالا میشی منم زایمان زودرس شش ماهگی داشتم دو قلو مردند یه بار سقط این دفعه خدا کنه همه چی خوب پیش بره. ایشالا توام میشی خیلیا با یه لوله بچه اوردند دوتا 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی