2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک دو روز قبل از موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 14725 بازدید | 64 پست
منک دیروز ک ج آز رو گرفتم ایقد حالم بود ک هرچی ب ذهنم میرسید ب خدامیگفتمو شکایت میکردم و بلند بلند ز ...

ايشالا ماه بعد مامان بشى غصه نخور 

خدا ب بعضيا ك لياقتشو ندارن ناخواسته بچه ميده ك سقط كنن مثل خواهرشوهرمن بچه ى دومشو با يبار اقدام باردار شد بعد چون فكرميكرد ناخواسته بوده ميخواست سقطش كنه بزور جلوشو گرفتم  اما ب بعضيا ك با ذوقو شوق منتظرن سخت ميگيره 

براى مامان شدنم ى صلوات ميفرستيدلطفاخواهش ميكنم🙏🏻🙏🏻☺️

سلام دوستان

اگه یادتون باشه من دور روز مونده به موعدم بی بی چک گذاشتم کامل مثبت شد عکسشم گذاشتم تو تاپیک ،بعدشم رفتم آزمایش اونم مثبت شد.بتام ۵۲ بود دوروز قبل موعدم. خیلی خوشحال شدم که باردارم ولی متاسفانه این خوشحالی خیلی طول نکشید و یهو درد و خونریزی شدید گرفتم، رفتم دکتر گفت سریع برو بتا بده،بتام شده بود ۹ و متاسفانه اتمام بارداری، نمیدونم اصلا چی شد که اینطوری شد، خیلی ناراحتم، این ماه دوباره اقدامم، دعا کنید بگیره

خدایا شکرت       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان اگه یادتون باشه من دور روز مونده به موعدم بی بی چک گذاشتم کامل مثبت شد عکسشم گذاشتم تو ...

سلام عزیزم من الان تایپیکتو خوندم بالاحره چی شد اخه الان تیکتم داری که؟بیا برامون تعریف کن لطفا

خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍
سلام عزیزم من الان تایپیکتو خوندم بالاحره چی شد اخه الان تیکتم داری که؟بیا برامون تعریف کن لطفا

عزیزم ماه بعد اقدام کردم و خداروشکر باردار شدم الانم تا یه ماه دیگه نی نیم میاد بغلم انشالله

خدایا شکرت       

کاش مال منم مثبت بشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
2790
2778
2791
2779
2792