2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک دو روز قبل از موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 14725 بازدید | 64 پست

مثبته عزیزم مبارک باشه😍😍😍😍😍😍❤منم سه روز قبل موعدم فهمیدم

انشاالله خدا واست حفظش کنه و سلامت بیاد تو بغلت و خوش عاقبت و خوش قدم و خوش روزی باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و موفقیت ها و خوشبختی شو ببینین❤❤❤❤❤

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
منک دیروز ک ج آز رو گرفتم ایقد حالم بود ک هرچی ب ذهنم میرسید ب خدامیگفتمو شکایت میکردم و بلند بلند ز ...

ای جانم

انشاالله خدا به حق حضرت زهرا همین ماه دامنتو سبز کنه عزیز دلم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلى سخته واقعا ايشالا خدا ب هممون ى نى نى سالم وصالح بده  ايشالا دامن هممونو سبزكنه و حس قشن ...

انشاالله🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

واااای عزیزم خیلی خوشحال شدم واست😍😍😍😍😍😍

مبارک باشه❤❤❤❤❤❤💋

خیلی مراقب خودت و نی نی باش

انشاالله دامن همه منتظرا همین ماه سبز بشه😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ایشالا میشی منم زایمان زودرس شش ماهگی داشتم دو قلو مردند یه بار سقط این دفعه خدا کنه همه چی خوب پیش ...

مرسی عزیزم 

ایشالا به سلامتی و خوشی بقلش کنی 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
واااای عزیزم خیلی خوشحال شدم واست😍😍😍😍😍😍 مبارک باشه❤❤❤❤❤❤💋 خیلی مراقب خودت و نی نی باش

مرسی عزیزم

ایشالا هرکی نی نی میخاد خدا بهش بده 🙏🙏

خدایا شکرت       

به به مثبت مبااااااارکه

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
2790
2778
2791
2779
2792