2777
2789
عنوان

این سونوگرافی بارداری یعنی چی؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هستن کسایی که هم هماتوم دارن هم جفتشون پایینه همزمان؟

یه کاربر بود به اسم گیسو مشکل شما رو داشت ولی بچش به سلامتی همین دو سه هفته پیش دنیا اومد

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
من هم هماتوم داشتم هم جفتم پایین بود..استراحت کنی هما چیز حله

الان خوبی؟نی نیت خوبه؟لکه بینی قهوه ای داشتی؟چند هفته ای؟دردم داشتی؟تورو خدا هر چی میدونی بگو

چاقی خرررر است😂
تو نت زده کنده شدن جفت ولی تو سونو زده به نفعش...یعنی چی آخه

منظورش همونه اما درمان میشه با استراحتو دارو بعضیا هم خود به خود رفع میشن درمان لازم ندارن  اروم باش غصه نخور ان شاالله که حل میشه و خطرناک نیس

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه سونو امروز گفت جفتت پایینه و یه کوچولو هماتون داری لکه بینی قهوه ...

دوستم باردار بود یک بچه سه ساله هم داشت کمد افتاد رو بچه سه ساله ش،طفلی خودس کمد رو بالاکرد جفتش نیمه کنده شده بود ولی استراحت مطلق کرد تا ماه اخر زایمانش.مشکلی پیش نیومد

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه سونو امروز گفت جفتت پایینه و یه کوچولو هماتون داری لکه بینی قهوه ...

عزیزم هماتوم یه مدل توده هست اکثرا دارن که با مصرف شیاف سیکلوزست خوب میشه ولی اون یکی را نمیدونم ولی به احتمال نود در صد دکتر برات شیاف سیکلوزیت میده .دلواپس نباش خیلی استراحت کن 

شروع رژیم 78🙈  وزن الانم 68😊 میخوام بشم 60یعنی میتونم؟؟؟

عزیزم استفراغ زیاد می کنی؟من خیلی استفراغ می کنم ببخشید دل و رودم میاد احساس می کنم جفتم پایین اومده 😢😢😢😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
الان خوبی؟نی نیت خوبه؟لکه بینی قهوه ای داشتی؟چند هفته ای؟دردم داشتی؟تورو خدا هر چی میدونی بگو

مال من با استراحت جذب شد..جفتم تو هفته ۱۸ کشید بالا..الان ۲۸ هفته ام. من از خونه بیرون نمیرم کلا درازکش هستم بیشتر..دوستمم شرایطش مثل من بود اما استراحت نکرد و جفتش پایین مونده متاسفانه. ..باید استراحت کنی که تا هفته ۱۸ و نهایتا۲۰خودشو بکشه بالا...

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...