2777
2789
عنوان

این سونوگرافی بارداری یعنی چی؟😭

311 بازدید | 29 پست

یک کانون هیپواکو با اندازه ۵×۸میلیمتر در کناره خلفی جفت دیده شد به نفع هماتوم و دکولمان ناقص جفت مطرح میباشد

چاقی خرررر است😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه

سونو امروز گفت جفتت پایینه و یه کوچولو هماتون داری

لکه بینی قهوه ای دارم

۱۱ هفته ام

خدایا ...تو نت زده کنده شدن جفت یعنی چی آخه؟؟؟

چاقی خرررر است😂
دکتر فردا میبینه سونو رو

عزیزم من نمیدونم

اما سعی کن بسپاری به خدا و بخوابی...

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

واي انقد استرس نداشته باش خيلي بده استرس استراحت كن فرداببردكتر ببين چي ميگه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه سونو امروز گفت جفتت پایینه و یه کوچولو هماتون داری لکه بینی قهوه ...

کنده شدن جفت چه ربطی به هماتوم داره اخه؟ جفت اگه کنده شه که ختم بارداری اعلام میشه....چن هفته ای

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه سونو امروز گفت جفتت پایینه و یه کوچولو هماتون داری لکه بینی قهوه ...

ببین هماتوم یه لخته خون پشت جفته که باید استراحت کنی تا جذب بشه..اگه استراحت نکنی مشکل ساز میشه به ندرت .. مرتب دراز کش باش پاهات کمی بالاتر باشه تا خودش جذب بشه...میتونی شیاف سیکلوژست ۴۰۰خارجی بگیری و روزی یکی استفاده کنی تا شنبه که بری پیش دکترت

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...