2777
2789
عنوان

برای رفع پولپ رحم چه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 28 پست
ان شاالله رفته باشه مال منم مشکوک بود راستش منم باید ازمایشهام را ببرم ابن سینا ،نمیدونم ولی خیلی می ...

خودم كه خيلي اميدوارم رفته باشه،به نظرم طب سنتي درمان كني بهتره تا بري بدي دستكاري كنن

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
خودم كه خيلي اميدوارم رفته باشه،به نظرم طب سنتي درمان كني بهتره تا بري بدي دستكاري كنن

اره باید یک طب سنتی برم شاید مشکل ما هم حل شه ،پیشنهاد ابن سینا برای روش ناباروری برای شما کدام بود?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی برای بارداری مشکل ایجاد نمیکنه

من همون ماهی که باردار شدم تو سونو واژینالم نوشته بود پولیپ دارم فک کنم 8 میل دقیق یادم نیست دکتر گفت مهم نیست برای بارداری همون ماه هم باردار شدم الانم چهارماهمه فک کنم بستگی به اندازش و موقعیتش داره فعلا هم که مشکلی نداشتم امیدوارم بچم صحیح و سالم بدنیا بیاد

من سونو واژینال دادم اول گفته بودن مشکوک بعد گفتن پولیپه چند وقت پیش با کورتاژ خارج کردن

ولی تو سنو واژینالم چیزی دیده نشده فقط چند تا کیست ریز و درشت داشتم

من همون ماهی که باردار شدم تو سونو واژینالم نوشته بود پولیپ دارم فک کنم 8 میل دقیق یادم نیست دکتر گف ...

خدا را شکر که بارداری ،ان شاالله به سلامتی دنیا میاد مال من حتی اندازه هم نداده فقط مشکوک بودن شاید اونقد کوچکه که درست دیده نشده ،عزیزم برای منم دعا کن

ولی تو سنو واژینالم چیزی دیده نشده فقط چند تا کیست ریز و درشت داشتم

حالا اگه باشه هم چیز مهمی نیست من تو تخمدانم کیست داشتم لاپاراسکوپی کردم همزمان کیستم هم با کورتاژ خازج کردن گفت حالا که بیهوش میشی اونم درمیاریم وکرنه چیز مهمی نیست عزیزم نگران نباش اصلا

اره باید یک طب سنتی برم شاید مشکل ما هم حل شه ،پیشنهاد ابن سینا برای روش ناباروری برای شما کدام بود?

راستش ما اولين بار كه اقدام كرديم من بارداري شيميايي شدم،خودم تمام آزمايشات رو داده بودم قبلش مشكلي نداشتم.دكترم گفت همسرت بايد ازمايش اسپرم بده،شوهرم رفت ابن سينا ازمايش داد شكل و حركت اسپرمش مشكل داشت،بعد گفته بودن زن و شوهر بايد باهم تشكيل پرونده بدن،براي همين عكس رنگي و ازمايش برام نوشتن،كه مشكلي نداشتم غير از همون چيز كوچيك توو رحم،كه خودشونم گفتن ممكنه اصن مهم نباشه.به شوهرمم گفتن با دارو اسپرمت خوب ميشه و ميتوني طبيعي بچه دار  بشي.ما ديگه نرفتيم ابن سينا،اومديم رفتيم طب سنتي

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
راستش ما اولين بار كه اقدام كرديم من بارداري شيميايي شدم،خودم تمام آزمايشات رو داده بودم قبلش مشكلي ...

خدا کنه ما هم مشکلمان حل شه ،جالب اینکه تو ابن سینا به همسرم گفت اسپرمت نرماله همهچیزش ،برای منم عکس و سنو نوشتن که سنو چند تا کیست داشتم و عکسم فقط مشکوک به پولیپ بود من که نمیدونم چی ،ولی امیدوارم خدا معجزه کنه برام

خدا کنه ما هم مشکلمان حل شه ،جالب اینکه تو ابن سینا به همسرم گفت اسپرمت نرماله همهچیزش ،برای منم عکس ...

نگران نباش عزيزم،هر چيزي هم كه باشه قابل درمانه،ان شاءالله كه خير برات پيش مياد

نگران نباش دوستم با کلی مشکل رحم و بعد یک سال نیم اقدام بارداره الان استرس بدترین چیزه. بعدش روز تخمک گذلریتو باید دقیق بدونی و موقع اقدام زود بلند نشی ببخشید ميگم ولی بطوری باید هدایت کرد اسپرم به سمت تخمک.باید زیر کمر بالشت باشه.کیست مهم تره پیگیرش باش که میگی ریزه اونم فک کنم راحت برطرف میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز