2777
2789
عنوان

برای رفع پولپ رحم چه کردین

159 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کسی پولیپ داشته و باردار شده باشه من عکس رنگی کرفتم تو تفسیرش نوشته شاید پولپ باشد یعنی خودشان هم شک داشتن دکتر گفت این فقط یک شک هست و چیز مهمی نیست اما من میخوام بدونم کسی پولپ داشته چیکار کرده ایا برای بارداری مشکلی پیش میاره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اصلا اصلا عمل وحشتناکی نبست، خیلی راحته .هیچ سختی بعدش برام نداشت، به حدی که بعدازظهرش میخواستم زودتر از بیمارستان مرخص بشم .

دکتر با وجود اینکه پولیپ رو دید، اولش بم دارو داد و گفت بزار ببینیم باردار میشی یا نه، ولی من دو ماه الکی دارو مصرف کردم، چون باردار نشدم، 4ماه بعد از عمل بدون دارو باردار شدم

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
دکتر من گفت مهم نیست و نباید دستکاری بشه...الکی گیر نده به خودت که بری عمل شی...منم دارم و با سه تا ...

منم اولش بم گفتن نیاز نیست، ولی باردار نمیشدم، 4 ماه بعد عمل بدون دارو باردار شدم

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
اصلا اصلا عمل وحشتناکی نبست، خیلی راحته .هیچ سختی بعدش برام نداشت، به حدی که بعدازظهرش میخواستم زودت ...

خب خدا را شکر که باردار شدین ولی برای من نامشخصه یعنی مجدد عکس رنگی میگیرن یا سنو داخلی هم نشان میده

منم رفتم عكس رنگي و سونو واژينال توو ابن سينا،گفتن ي چيزِ خيلي كوچيك توو رحمت هست كه معلوم نيست چيه بايد بياي سونو هيسترو تا بفهميم چي هست،ممكنه پوليپ باشه شايدم اصن مهم نباشه.قبلا پيش دكترم رفته بودم اونم ديده بود و گفت چيزي نيست ممكنه لخته خون باشه كه از پريودي باقي مونده،منم چون عكس رنگي اذيتم كرده بود ديگه سونو هيسترو نرفتم،رفتم طب سنتي،دكتر اونجا گفت اصلا نرو براي اين جور كارا،الكي هزينه ميدي و دستكاريت ميكنن،فقط ي پاكسازي رحم لازم داري كه برام دارو گياهي نوشت و زالو.يك ماه داروهاشو استفاده كردم خيلي خوب بود،هفته ي پيش هم زالو انداختم روي رحم و تخمدانم،ماه بعد ميرم سونو

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
منم رفتم عكس رنگي و سونو واژينال توو ابن سينا،گفتن ي چيزِ خيلي كوچيك توو رحمت هست كه معلوم نيست چيه ...

ان شاالله رفته باشه مال منم مشکوک بود راستش منم باید ازمایشهام را ببرم ابن سینا ،نمیدونم ولی خیلی میترسم

ان شاالله رفته باشه مال منم مشکوک بود راستش منم باید ازمایشهام را ببرم ابن سینا ،نمیدونم ولی خیلی می ...

من سونو واژینال دادم اول گفته بودن مشکوک بعد گفتن پولیپه چند وقت پیش با کورتاژ خارج کردن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز