من چشمام مشکیه یه لنزی میخوام که خیلی رنگ چشمام و تغییر نده فقط چشمام و درشت تر و براق کنه چه رنگی بذارم چه مارکی بذارم گرون هم نباشه خیلی قیمت متوسط باشه
نئوویژنهمقیمتش خیلی زیاد نیس هم رنگاش فوق العاده هس هم سبکه. منمچشام کاملا مشکیه ،طوسیه بدون دورشو خریده بودمنه روشن بود نه تیره اصلا عالیه
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
جفتشم درشت میکنه. دورمشکی خوشگل تره. رنگ طوسی عسلی بگیر. ولی زیاد روشن نباشه. فقط ازین لنزایی که ق ...
دور مشکی فقطتابلو میشه که لنز داری و باید باهاش ارایش کامل داشته باشی ولی با بدون دور کاملا هر سبکی میاد
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
برای اینکه چشم مشکی طبیعی دیده بشه بهتره رنگای قهوه ای و عسلی استفاده کنی توسی عسلی هم خیلی خوشگل می شه
اگه لنزایی بخری که سه در یک هستند یعنی دورشون مشکی، قسمت مرکزیشون عسلی و بخش میانی لنز همون رنگی باشه که می خوای از همه طبیعی تر و براق تر دیده میشه کلا هم می گن اگه لنز دور مشکی باشه چشم رو درشت می کنه برای چشای تیره هم توصیه می کنن لنز مات بزنید تا رنگ چشم تغییر کنه