2777
2789
عنوان

لنز چشم

5993 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

من چشمام مشکیه یه لنزی میخوام که خیلی رنگ چشمام و تغییر نده فقط چشمام و درشت تر و براق کنه چه رنگی بذارم چه مارکی بذارم گرون هم نباشه خیلی قیمت متوسط باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تغییر نکنه دوباره مشکی بگیر بزار روش همچین اون سیاهی چشمت درشتر میشه و براق اگه تغییر بیشتر میخوای عسلی تیره بگیر میاد رو سیاهی چشمت تغییرت زیاد نیست فقط چشات درشت میکنه یکم. مارکشم من فاکسون دارم راضیم طبی رنگیش 180 بود رنگی خالیش ارزونتره 

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
منم براعروسیم میخوام لنز بزارم چه رنگی خوبه واسه جشن عقدم ابی گزاشتم

ابی گزاشتی غیرطبیعی نشد؟من میخوام واسه عروسیم بزارم ولی خیلی میترسم نتونم درش بیارم چشمم اسیب ببینه

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
خیلی تغییر نکنه دوباره مشکی بگیر بزار روش همچین اون سیاهی چشمت درشتر میشه و براق اگه تغییر بیشتر میخ ...

یه بار مشکی گرفتم زشت شد چشمم بد شد

عسلی تیره دور مشکی یا بدور دور

یه بار مشکی گرفتم زشت شد چشمم بد شد عسلی تیره دور مشکی یا بدور دور

دور مشکی خوشکلتره ولی یکی به چشمت نگاه کنه نیفهمه لنزه اگه بدون دور بگیری دیگه زیاد معلوم نیست

ابی گزاشتی غیرطبیعی نشد؟من میخوام واسه عروسیم بزارم ولی خیلی میترسم نتونم درش بیارم چشمم اسیب ببینه

منم خودم بلد نیستم دربیارم خواهرم دراورد برام نه بابا خیلی واضح نبود خوشگل شده بود چشام

بدون دور هم چشم و درشت میکنه ایا

جفتشم درشت میکنه.

دورمشکی خوشگل تره. رنگ طوسی عسلی بگیر. ولی زیاد روشن نباشه.

فقط ازین لنزایی که قلمبه میکنه چشمو نگیر خدایی😁

بدون دور هم چشم و درشت میکنه ایا

آره کلا لنز از هررنکی چشمو درشت میکنه چون قسمت رنگیش از قسمت رنگی چشم خودمون بزرگتره