2777
2789
عنوان

لنز چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5993 بازدید | 19 پست

نئوویژن‌هم‌قیمتش خیلی زیاد نیس هم رنگاش فوق العاده هس هم سبکه. منم‌چشام کاملا مشکیه ،طوسیه بدون دورشو خریده بودم‌نه روشن بود نه تیره اصلا عالیه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتشم درشت میکنه. دورمشکی خوشگل تره. رنگ طوسی عسلی بگیر. ولی زیاد روشن نباشه. فقط ازین لنزایی که ق ...

دور مشکی فقط‌تابلو میشه که لنز داری و باید باهاش ارایش کامل داشته باشی ولی با بدون دور کاملا هر سبکی میاد

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

برای اینکه چشم مشکی طبیعی دیده بشه بهتره رنگای قهوه ای و عسلی استفاده کنی
توسی عسلی هم خیلی خوشگل می شه

اگه لنزایی بخری که سه در یک هستند یعنی دورشون مشکی، قسمت مرکزیشون عسلی و بخش میانی لنز همون رنگی باشه که می خوای از همه طبیعی تر و براق تر دیده میشه
کلا هم می گن اگه لنز دور مشکی باشه چشم رو درشت می کنه
برای چشای تیره هم توصیه می کنن لنز مات بزنید تا رنگ چشم تغییر کنه

حالا از اونجا که رنگ پوست و مو با هم روی انتخاب لنز رنگی تاثیر داره به نظرم این مطلبه رو بخون همه چیو کامل توصیح داده
https://www.delgarm.com/lifestyle/toiletries/213421-chh-rng-lnzy-byshtr-bh-mn-myayd